Netreba nama Srbima niko ništa priznavati jer je to samo od sebe priznato!!! Bosanski i bošnjaštvo su izmišljeni, radi stvaranja identiteta muslimana, koji su promjenili vjeru u vrijeme Turske okupacije ovih prostora. To je vaš teret, koji vas prati od rođenja do smrti i zbog koga patološki mrzite Srbe, svjesni da su oni svjedoci vašeg poturčenjaštva. Zbog toga ste im skakali za vrat sa Turcima, Austrougarima, švabama, nato paktom i čekate novog okupatora, zar ne?!
@banana69 ...naša istorija nije ništa više tragična od sudbine drugih naroda na Balkanu,srpska mitologija,falsificiranje istorije,laži i podmetanja(u cilju "velikosrpstva")je danas bezpredmetna i tragikomična...Nijedan narod nije vjernije služio svoje "gospodare" od srpskog naroda(to su danas istorijske,nepobitne činjenice),Austrougari su im skrojili jezik,šajkaču i rusku zastavu okrenuli naopačke da bi imali saveznika protiv Turske...etc,etc!!!
@banana69 ...naravno,a to je bilo nakon 50 godina pošto su Osmanlije protjerane sa Balkana,pa je novi neprijatelj bila Srbija...i to je ta "geopolitika"...!!!
Prikaži sve komentare (205)