\"Krastavci, paradajz i salate krivi za zarazu u Njemačkoj....\" Pogrešan naslov. Nije ovdje problem samo ovo povrće već stajsko đubrivo (kao i životinjski urin koji se također sakuplja za gnojenje) , a životinje su tretirane raznim antibioticima, hrana tih životinja je također životinjskog porijekla(sjećate se sigurno kravljeg ludila). Kada sve to dospije u zemlju uđe u biljke i podzemne vodene tokove i naravno sve to dospije u naša usta ako pijemo takvu vodu ili jedemo takve biljke. Kod ovog povrće problem je prvenstveno u ličnoj higijeni onih koji su ga konzumirali ne opravši ga dobro prije pripreme, ali i na higijeni vlastitih ruku koje se moraju \"redovno\" prati sa sapunom i toplom vodom. Prenosi se zaraza dodirom i kapljicama...znači netko tko je zaražen tom ili bilo kojom bakterijoma,a ima nizak nivo zdravstvenog odgoja i svijesti , obrisat će nos o ruku u tramvaju ili pokretnim stepenicama se tom rukom uhvatiti za držač,
Prikaži sve komentare (18)