Čudi me da novinari nisu zabilježili trenutak velike kradje 5 minuta prije kraja kada jednog igrača Española ruše sa ledja u 100% šansi! Ovaj penal bi dosudio i trener Barçe! Mislim da Barçi nije potrebna ovakva pomoć sudija! Ne samo da je bio penal već i klasičan primjer kada uz penal ide i crveni karton! Sa tim golom Español bi prošao dalje i sada bi se pisalo “o velikoj sramoti Barçe”!
@dubrava1929: Pretpostavljam da ciljas na duel sa Jordi Albom. Mozda si i sam trebao malo bolje da pogledas. Napadac Espanyola je prvi napravio prekrsaj nad Albom. A i da nije, prekrsaj je bio izvan sesnaesterca. Tako, da penal nije mogao nikako biti.
Ne sjećam se ko je bio ali znam da je bilo 5-6 minuta prije kraja! Igrač Española ni teoretski nije moga napraviti faul jer je utrčao prije odbrambenog igrača Barçe i bio je vidno odgurnut sa ledja tako da je pao oko tačke za penal! Da je bio njegov faul sudija bi ga bez razmišljanja dosudio ako ništa bar da dokaže da “nije bio penal”! Pogledaj još jednom! Malo je reći kradja!
Prikaži sve komentare (84)