Zar je moguce da covek ne moze da se oseca srbinom? Strasno! Sami kazete da je bio sa vama celo vreme rarta u Sarajevu zar to nije bila dokazana ljubav prema sarajlijama i Sarajevu? Sta jos ocekujete, da se covek oseca eskimom kad nije, on je Srbin sto i jeste. Da je vola istetovirao niko nista ne bi rekao sem mozda komentara da je to stvar ukusa. Problem ocito lezi u vama, izgleda vas je rat iznutra skroz izgrizao a to je gore nego kad covek fizicki strada.
Mislila sam da je Tifa osoba koja je iznad balkanskih s*anja. Ne znam cemu tetoviranje grba bilo koje drzave. Nek se osjeca i izjasnjava kako hoce jer mozda se i ja osjecam i izjasnjavam kao pingvin, ko ce mi zabraniti, ali ne tetoviram Antarktik na ramenu. Isto tako, apsurd mi je da pjevas "Ponesi zastavu od Bosne, Vikicu.", a onda sutra ides i tetoviras grb Srbije na ramenu. Iskreno me zaboli za rat i nacije, pun mi je kofer balkanske price, ali ovo je prodavanje mu*a pod bubrege.
@lux_ Apsurdno je sto sta, ja licno nisam miljenik tetovaze uopste ali to su ukusi, srpski grb je pristojna tetovaza kakve gluposti sve tetoviraju. Bitno je da on nikom nije zlo naneo niti je svojom tetovazom ili bilo cim drugim podstakao na zlo. Sve ostalo je manje bitno...
Prikaži sve komentare (1375)