Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Probao pivo je extra , popravljena je kvaliteta i vec je na policama. Probajte necete se pokajati kosta jedna markica :)
Sta ima dupelizac Selimovicu :):):)
Gdje si forum mangupe, dodji pa mi to u lice reci. Nemoj se kriti iza compa
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
hebo bocu, dajte nam "retro" ukus :)
probaj, ja sam već
to jeste taj ukus, kaže mi stari :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Odgovor je u boci" :))
Uspoređivati Sarajevsko pivo i Žuju je nedolično. Žuju uzmem ono nikad. Ali REKLAMA,REKLAMA I SAMO REKLAMA prodaju proizvod.
U Mostaru je preko puta hotela Ere/Doma penzionera lijepa mala austrijska kuća, sad je u njoj jedna banka. Na krovu te kuće je bila reklama za ovo pivo iz onih nekih davnih vremena, naravno nije radila ali je čudo da je i opstala toliko dugo. Mislim da je više nema, šteta. A trenutno su od SP bolji Nektar i svakako Preminger. U Konzumu, inače, ni R od retro boce ne možete naći, barem ne u dva blizu mene.
U konzumu je nikad ni neces naci nego Amku, Hosetu, Bingu itd...
Ipak je i jedan od ova dva Konzuma nabavio retro klipaču. Trebalo je samo mjesec dana.
znate li za preminger?
Znamo i jako je dobar. A inače, reklama je išla: "Znaš li za Martini, tu čarobnu kap?"
Sarajevska piva je bila odlična,i to svi znamo ali onda se javio klasični stil Bosanskog menadzmenta.Osvojili su trziste,i umjesto da ga drze i da ne daju sansu konkurenciji,oni su mislili: mi smo jedini,najbolji ostali nemaju šanse.E sada su vidjeli da su se grdno za*** i izgubili veliki procenat trzista,a u danasnje vrijeme je nemilosrdna borba za svaki procenat trzista. Cisto sumljam da ce se uspijeti da vrate taj brend tamo gdje su nekad bili
Nikad ja ovo prije rata nisam vidio, sve su klipace istog formata a tad i sad je legenda ostala Jelen...
Iskreno, ne sjećam se Jelena od prije rata, znam za Apatinsko pivo, Jagodinsko pivo, BIP, ni jedno nije bilo dobro, a sada su se svi jako popravili. Legenda je bilo Nikšićko pivo, koje se sada jako pokvarilo.
Gdje je Upijev znak? Sarajevsko pivo najradije popijem, ali se kvalitet srušio žestoko zadnjih godina. Jednom kada sam nagovorio goste izvana da ga probaju, dobili smo od šest boca dvije koje su imale drugu boju piva (datum je bio u redu), Naravno i okus, koji nije valjao nikako, a druge su bile OK. U zadnje vrijeme biram tamno, počeli su ga flaširati I čini mi se da je kvalitet bolji od svijetlog. A I izbor kobasica u Pivnici HS su suzili, blage i ljute, a imali su i sa bijelim lukom.
Probao sam nov Retro okus- znatno je bolji od starog! Probaj svjetlo pivo, iznenadiće te :)
carnole sto te zovu DUPEUVLAKC HAHA HAHA hvalis supka sa 10 postova
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
OOoooo odlicno je.. Imao sam prilku probati i bas je fino.
budite manje ofirni s ovim komentarima i fake profilima.
što bi reko žalosna sova, kokoška se može okitit pijetlovim perjem, ali opet ostaje kokoška.. ako je piva ista, a samo flaša promijenjena, ne vidim svrhu..
nova receptura je u Retro boci :)
Svaki dan idem u jedan lokalni kafic, pije se lasko pivo u paletama, zuja i karla i staropramen idu ko halva, a sarajevsko ja jos nisam vidio da neko pije u objektu..
U Sarajevu se do prije par godina kad te konobar usluzi i kazes "piva" podrazumjevalo da ti donese Sarajevsko. I stvarno je dominantno bilo. Bio je manji procenat onih "furaca" sto su trazili Heineken i sl. Danas kad vidim da na stolovima sarajevskih kafica/kafana dominira Karlovačko loše mi bude. Moj Hilmo, konju...
nadajmo se da će se to promjeniti! Sarajlije sigurno žjele da piju domaće pivo, pogotovo kad je kvalitetno I ukusno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Selimovici su UNISTILI PIVARU kao i sve druge kompanije koje su oteli Navalite dupelizci istih da prijavite :):):) haha hah hah ha kakvi ste vi debili :):):)
Hercegovac92 i ti si isplivao iz septicke pa sta :):):)
Hercegovac92 opet rokces :):):) na zalost nisam logoped :):):)
Čini se da se domaće kompanije bude! Svaka čast na novom pristupu. Odo sad da nađem ovu bocu, pa da se zalije poslije posla!
Selimovic koji je unistio privaru i sve ostale kompanije ima novi pristup hah haha ha haha
o tebi najbolje govori tvoj account. hejtaj samo hejtaj, pojedi se u hejtanju
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Isto sranje samo drugo pakovanje. Na veliku zalost
očito nisi probao Retro, inače bi znao da nije isto...
zadnju klasu sarajevskog piva ostavljaju nama da pijemo u bosni.. obicna splacina.. a naravno prvu klasu na izvoz... kod ceha je to obrnuti prve klase staropramena pilsnera ostaju u ceskoj a ostale klase na izvoz