Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ima svugdje posla,tko hoće raditi za bagatelu.
Fale i kod nas prodajni asistenti. Obrazovanje trpi jer im nema ko prezentirati mogucnosti modernih aparata,a u ministarstvima podobni ljudi koji ne smiju trazit novac.Dosli smo u fazu da nemamo strucan kadar i kad bi neko otvorio fabriku sa dobrim platama.
Hej, dobro je, kako sam navikao od Klixa očekivao sam da neće spomenuti zemlju iz naslova u članku, ali eto ipak jesu pri kraju.
Klix u osnovnu skolu. Stopa i ukupan broj su dva razlicita pojma. Moze Nizozemska imati najvecu stopu, ali zbog broja stanovnistva ne moze imati veci ukupan broj slobodnih radnih mjesta od Njemacke ili Francuske. Naslov je pisalo retardirano dijete.
Oz inostranstva objave oglas u BiH drzavi u kojoj zive 90% osoba bez EU pasosa. Kako se zaposliti kad na kraju oglasa pise OBAVEZNI EU PAPIRI....
Hebo Vašu analizu, pogledam klix komentare i zaključim da svi u toj EU zarađuju 3900 eura NA RUKE a posebno MENAGERI.
zemlje koje mrze muslimane fali im radne snage . Ok
Znaci Njemačka.🤣
Pitam se koliko placaju kliksu izvjesne strane sluzbe ili domaci izdajnici za ovakve clanke koji izlaze redovno svake sedmice?
Lakse je o tome pisati nego kako ce mo dovesti nasu drzavu u red i izvesti je na pravi put, da svima bude dobro. Prvo ne zahtjeva nikakav trud, a ovo drugo zahtjeva puno...
Pa sasvim je normalno da je tako, onaj koji ima potrebne kvalifikacije i vještine i sposoban je neće da radi za drugog nego otvara sebi biznis. A banke jedva čekaju da kreditiraju. Ko se još obogatio radeći za drugog.
Bez radnika će ti propasti taj tvoj biznis
U bosni i hercegovini u budućnosti jer nece niko imati da radi
U Bosni
U Bosni i Crnoj Gori, ovdje niko nece da radi. Svi samo piju kafe i pušu cigare!
Inače svi u Holandiji i Njemačkoj rade, niko nije na socijali...