U klaonici dva radnika muslimana
0
Zlatiborac iz Srbije dobio halal certifikat
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta,hoće li sad bosanski muslimani moći legalno jesti svinjetinu?
Posto je ovo reklama za tu fabriku, onda nema smisla navoditi da su dva radnika muslimana. Svi ISO certifikati se kod nas kupe i to se nista ne postuje, a ta dva muslimana ne mogu nista medju njih 198 ako se ne kolje kako treba i ako se mijesa sa svinjskim. Samo treba pored domaceg uzimati strano i vjerovati certifikatima... Sa-x ce poletiti da to obznani.
radnici u klaonici smrde
Sta me briga sto tamo rade 2 muslimana. Kad bi i bio pravi musliman ne bi zbog toga htio podrzavati 198 Serbianera. Gdje je onaj sto stalno bojkotuje Srpske proizvode jel se i on nakacio na coko smoki.