Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OSMANAGIC - AC QUATTRO (Apispahic i Siljak Mirsad-Miro ) = uvezani lopovi.
Vlast zna za dugogodisnje kradje u zelj.federacije ali nista ne cini. Posebno su kradje i lopovluk eskalirali dolaskom Osmanagica. Ali vlast ne cini nista jer i oni hajruju od tog lopovluka.
Zeljeznice FBIH tonu u sve vece i vece gubitke,zahvaljujuci SDA koja je dovela OSMANAGICA za direktora.Osmanagic glumi tajkuna a bogatas je zahvaljujuci lopovluku.
Ma kakva saopstenja Sluzbe za odnose sa javnoscu ZFBiH, ko njima da vjeruje? Oni samo izjavljuju ono sto im naredi direktor Osmanagic Nedzad, koji je uveo strahovladu i samo on o svemu odlucuje i donosi odluke. Zaposleni ne smiju pisnuti,zavukli su se u misije rupe, jer se boje da ne ostanu bez posla, dok Osmanagic pljacka i krade zeljeznice u svoju licnu korist. Pa odakle mu toliko bogatstvo, koje je zaimao i kojim se rasipa ? Osmanagica je u zeljeznice dovela SDA, a da Osmanagic nema ni diplomu ni prijasnje iskustvo da radi na takvim poslovima. Toliko o kadrovima SDA i Alispahicevom i Adila Osmanovicevom prijatelju Osmanagicu.