Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa što nekazu da öd iduce godine Mittal ima u planu staviti van funkcije kotao koji snabdjeva grad grijanjem jer ova parazit firma "Grijanje" nezeli da ucestvuje u nabavci novog kotla a postojeci je vise van fukcije u sezoni grijanja jer je rijec o kotlu starom 50tak godina..i neznam dali evo npr. sarajlije placaju pausalno grijanje ili po utrosku..u Ze je pausal pa opleti po narodu,nece da ugrade kalometar!!!
nece da ugrade?? djecace ko ugradjuje za dzaba rekoh zivim u privatnoj kuci a nisam sve zavrsio..
ja sam se odjavio, grijanje vise ne radi nego sto radi, svako malo kvar na kotlu, i znaci po 10-15 dana u mjesecu zna ne radit grijanje a racun umanje za 2-3 marke... i tamo nekad u martu kad ugrije napolju stabilizuje se i njihovo grijanje
grad Zenica je u debelom minusu, a tome je najviše pridonijela Proizvodnja Nemila. A Nemila nema veze s gradom Zenicom i 20 km je od Zenice.
zamislite da je grad Sarajevo u qurcu jer ga je dokrajčila neka firma iz Pazarica hahah
u ovoj drzavi svi duguju, svi nesto presipaju iz supljeg u prazno. treba napraviti crtu i poceti provoditi zakon ali na svim poljima.
SDA SMRDLJIVA ZLOCINACKO/MAFIJASKA ORGANIZACIJA pa budala moze da placa to grijanje koje ne radi i samim tim zaposljava nesposoban sda kadar u tu istu firmu
a nigdje nejavljaju da kreteni u blazem smislu rijeci naplacuju punu cijenu osam mjeseci gdje grijanje uopste neradi
https://www.facebook.com/Eko-Vodeno-Grijanje-1638391876404950/?ref=bookmarks Ovo je budučnost...
Ako se vako nastavimo zaduzivati i Kongo ce postati mala maca za nas. Mi smo rupa bez dna , ali ono bas bez dna.
......rukovodstvo grada i kantona mora odgovarati za nastalu štetu......ali neće, jer dolaze izbori i svi se ulizuju biračima........
ne samo zenicani, svi mi smo naucili na socijalu!! ne znam sta su cekali, ko preskoci vise od dva racuna namah pipu mu zavrnut, pa mjesto udobnosti neka igra kolce da se zagrije jer ovako "pojedinci" ceraju druge da igraju iako uredno placaju.
Kuvajtski kredit, pa pokrit dug !
jes vala sda bezobrazna nece da digne kredu da nama plati nase potroseno. nisi metno sda u kment.