Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Vladimire, ne dajte da nas unistavaju uvozni lobiji , kako oni iz domacih redova, tako i ovi iz medjunarodnih neokolonijalnih organizacija. Dosta su nas upropastili do sada.
pa ja cu rado placat i VISE ZA DOMACE nego manje za uvezeno..nece mi ni tih par bonova slomit vrat a barem bi kupovali svi vise domace, stim pomogli i ekonomskom razvoju a i narod bi imao posla..zasto da zaposljavamo hrvate i srbijance kada to isto moze proizvodit nasi seljaci npr..pozz
nema nikakve veze s time sto nam je uvoz mnogo veci od izvoza!?!? Zasto lupetas bez veze??? Hoces da kazes da nema veze sto nemamo dodatnih 100 000 do 200 000 zaposlenih, da nema veze to sto vecina uposlenika u proizvodnim djelatnostima jedva sastavlja kraj s krajem, da nema veze to sto nasi penzioneri redovno ne primaju ionake mizerne place, da nema veze to sto skole u kojima borave nasa djeca nisu adekvatne ni za drzanje stoke a kamoli za ljude! Ovaj zakon (ukoliko se donese) je prava stvar, jer na taj nacin novac ce ostati u BiH, ljudi ce kupovati domace i svima ce nam biti bolje!!!
ne treba zaboraviti da zastita domace proizvodnje u isto vrijeme znaci i zastitu od konkurencije. kao sto vec u tekstu pise cim se zatvorimo od inostrane konkurencije,nasi ce dignuti cijene. na kraju se sve vrti oko toga da nasi proizvodjaci nas mogu vise oguliti. nema nikakve veze s time sto nam je uvoz mnogo veci od izvoza,to se nece promijeniti ovim zakonom,barem ne onako kako bi to trebalo.
A smatrate \"dobrom saradnjom\" to sto oni nama izvoze duplo vise nego mi njima?! Mrs u pm