Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pare se zaradjuju na zeljeznici prevozom tereta-robe. U feder. sto zeljeznicari zarade- HAPE t,j, UKRADU Nedzad Osmanagic i Semso Zahirovic.NAROD ZNA !
Zasto Klix ne pise o mafijasima Selimovicima iz \"Klasa...\" ? Zato sto ima tal . Klix svojim nekim svojim clancima podupire medjunacionalnu mrznju- dozvoljavajuci komentare.Primjer je B.Izetbegovic u posjeti Turskoj i mnogi drugi.
sto klix pise rs velikim slovima? mamu li vam vlasko karpatsku nepismenu?
Sto Klix ne pise o katastrofalnom stanju zeljeznica u federaciji? Sto Klix ne pise o lopovluku u zeljeznicama u federaciji ? Sto Klix na pise o lopovu i novopecenom bogatasu direktoru Nedzadu Osmanagicu iz zelj.federacije ?
To ce uskoro biti i u Federaciji.Banditi iz SDA su namjestili najveceg lopova i bandita Osmanagica za direktora zeljeznica.