Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje je kriza od kako je otisla Austougarska !
Kakvih 8%. Dabogda da je samo 8%. Ono izvoza sto smo imalo je maltene potpuno krahiralo. Samo sto je i uvoz smanjen jer su ljudi iz neimastine poceli kupovati domace proizvode. I sad nam SDP prodaje pricu kako su povecali pokrivenost izvoza nad uvozom. To sto su plate smanjene, pa za posao od 800 km moras prosto platiti takodje nije navedeno. Sve neki privremeni poslovi. Uzmu te za 2-3 mjeseca kao mazgu, ako si sretan plati ti 400 km i hajde iduci pusionicar je na redu. Ma je.be.m vam ja svima malo mamu po statistici.
Nema krize kriza pogadza one koji nešto rade i privrijedjuju ovce je kriza zadnjih 30 godina.pare se slile u privatne džepove i to je to.u švedskoj je kriza tipa sto smo jeli mesa za 100 sad ćemo jesti za 99 maraka a fiskalizacija tj.danak u krvi je posebna priča koja je doprinijela i onako lošem stanju
U Federaciji je procenat jos nepovoljniji. Nevoljko moram reci da su procenat nazalost snizili Srbi. Mi smo prdnuli u cabar.
Dobro je da bez posla nije ostao niko od nas sa budzeta. Ali i mi smo pretrpjeli krizu jer nam kasne regresi
Jos dok se sazna pravi rezultai? Bice svasta , kaka kriza nego lopovluk kriminal i korupcija, Kad u ovoj zemlji su korumpirani sudci dalje nista netreba pricati... Jedno sigurno TONEMO DUBLJE sa takvim nacinom rada...