Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovde ce sve propasti a i tako ivtreba mi smo podanici koji ce shodno podanickom mentalitetu trckarati za 600 ili 700 KM. Ne zasluzujemo bolje, nit drzave nit pameti a mikro muda negdje u stomacicu
Dobro jutro Snjokiji
@mikibu. Dobro jutro, mamu i sestru ti yebbem seljacku
Sad je pitanje da li je T-Com platio vise od dvije milijarde ili vise od milijarde, jer ste dva puta stavili istu recenicu a razlicite iznose za isti period. Ne kontam, jesam li ja debil ili na portalu debili rade..
imam i ja leda u zamrzivaču ko odkupljuje? kolko je kila?
@SaDrineSelam trebat će ti taj led za hibernacijski mod, kada ti nestane sendviča
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pomislila sam da ćete u tekstu ponuditi odgovor zašto je značajna, kad ono
Definicija kapitalizma je veoma jednostavna..... Ko ima imat će još više, a ko nema neće ni imat, ili će imat sve manje ako ne provali sistem i uklopi se njega....
vidi, prilicno pametan tekst na klixu
Opet carsijske fore u serioznim clancima o ekonomiji... Prodaja je bila 'teska' 600 miliona... Nije vas niko naucio rijec 'vrijedna'... Kako ozbiljno shvatiti to sto pisete kad pocnete sa satrom, to nije znak da si cool nego obratno
Klix o ledu a narod se raspada od bolesti, kakva je ovo vijest, vi niste normalni.....
Pa niste dali odgovor zasto, samo ste nabrojali najvece transakcije koje su se desile u zadnjih 20-tak godina.
Kolko se tu para opralo i ako su stranci.Poslusajte Domagoja Margetica u vezi kupovine Delte.Neki Cvijan platio glavom za to.
I kako ste u tekstu odgovorili na sebi postavljeno pitanje iz naslova? Kakav amaterski tekst...
Poprilicno loš tekst, a pomalo i nepismen. O naslovu da i ne govorim. Jel prodaja leda ili kompanije ”Ledo”...
zasto na ovom clanku nema yugoballijandera da kmece za Titom mi bi mogli prodati samo zeljezare i rudnike
pa Hrvati i nemaju opet nista sta su sve prodali
Jamnica je sljedeca, normalno da je shok kada se turbo uspjesne firme moraju prodati da se pokriju dubioze megalomanskog manadzmenta koje je godinama bilo dio rodjackog kapitalizma uz blagoslov drzave.
Pa nije baš objašnjeno - "Zašto?"....
Ovo je pljacka drzava ,a pljacka Bosne nije dokrajcena ratom vec u poslije ratnom privetiziranju se to desava.J..em vam m.mu zbog toga.
Zašto vi novinari uporno zemlje bivše Jugoslavije zove te regionom. Kao da je Jugoslavija sugavo ime. Nije, čak naprotiv.