Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ministra i lopova, nije podnio izvještaj o radu u Opštini , reketima i bespravnoj gradnji.
Konačno da pročitam normalnu i pozitivnu vijest u ovoj zemlji. Samo naprijed. Žao mi je kad vidim kakvi su komentari, dok ne promijenimo neke stvari u glavi neće nam ni krenuti nabolje.
Brčko je distrikt i trenutno nije ničiji, tako da ti pada \"projekat\" u vodu a u budućnosti se vraća pod ingerenciju onog kome i treba da pripada :)
@Putar sjajna ideja kamo srece da se nepovezujemo nego svako svojim putem
Hadžiću ne insistiraj na toj dionici kroz RS već počni već jednom razmišljati logično a to znači da autoput 5c ne ide kroz RS nego od Žepča dalje prema Banovićima i Tuzli a zatim od Tuzle preko Srebrenika na Brčko i dalje na Županju i RH.To nas treba da interesuje tj razvoj Tuzlanskog kantona a ne nekih vukojebina u RS.
Zajedno? Mora da sanjam...U ovoj zemlji se nije nista zajedno radilo od 1989...
Mi u islamisticko-talibanskoj SDA smatramo da je najefikasniji nacin za gradnju autoputa kroz BiH prouciti dovu za autoput bismilahirahmanirahim...
Ja ublehaša majko mila
eto, ne morate zuriti. polako. ima vremena do 2020-te.
bravo Damire, samo naprijed