Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno treba donijet novi zakon da pri kupovini novog vozila potpises ugovor koji ti zabranjuje njegovu prodaju slijedecih 10 godina a kompanija koja ti ga je prodala je duzna da ga u tom periodu odrzava u tip top stanju. A ne kod nas raja kupe auto i odmah ga stave na OLX da se polako pocne prodavat. Kad kupuju auto glavna stavka je da bude dizel da se moze lakse prodat. Nije ga ni kupio a razmislja vec kako ce ga prodat.
golf 2 se i dalje prodaje
Mercedes i BMW su uvijek davali lazne brojke da bi investore privukli ili ih pak zadrzali. To je i Porse radio godinama a te brojke nisu ni u pola bile. Svabo voli da manipulira sistem kad vidi da gubi, tako su i 2 svjetski rat izgubili.
ma šta švabo zna jbt
Voli svabo bahn :D i točak