Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rimtu ti tuki zai boa hau
De se ti okani pametovanja vec lopatu u ruke zajedno sa svojim Dodom...papcino...jasta vec treba veci aerdorom jer samo od aerodromskih taksi i eventualnim presjedanjima u Sarajevu,povecava se i prodajna zona..prodavnice,kafici,nova radna mjesta..ali sta ti znas o ekonomiji ovane jedan..Tuknes na one sa Pala...Bedjane iz carsije..ili bolje reci pored carsije..
cisto kurchenje i preseravanje. kome treba veci aerodrom i ko ce te pare vracat? glupe zemlje i glupog naroda, nije cudo sto se vicevi pricaju na nas racun.
unaprediti BIH na svim poljima......uvezat sve resurse u jedan cilj.....izgradnju i nadogradnju....svi zajedno moramo radit na tome.....svi BOSANCI (i hercegovci naravno :))))) a uvijek su hercegovci imali duze vratove od nas bosanaca, pa su nas sve virili preko planina da vide sta radimo :)))
911 ako vec hoces glumiti satrovacki kaze se u paksu a ne u pakas.To je neki papanski jezik koji se koristi u tvom mjestu rodjenja ili sadasnjeg prebivanja.Provjeri u svojoj licnoj ili osobnoj karti koje se toliko stidis.
Kaze Pipo da je cuo od Dzeke kako ti mamu n\'guzio.. Pitaj je?
ebem PIPI staru u pakaš :)
ebem PIPI staru u pakaš :)
Mada podrzavam svaki projekt gradnje od kojeg sira javnost ima koristi, ipak smatram da bi se aerodrom trebao izmjestiti u Visoko ili neko mjesto izvan Sarajeva. Preblizu je naseljenom mjestu, a o maglama i zimskim otkazivanjima letova da ne govorim. Treba aerodrom premjestiti negdje gdje i zimi moze biti funkcionalan
sta je sa aerodromom u Visokom?
....napravite put do aerodroma kako treba, sa 25 milja ojrica mog\'o bi past citav autoput....a pista k\'o pista, vazda ce biti magle zimi....
ovo je extra posto slijedece godine idu direkni letovi za jugoistocnu aziju. Takodje je dobra investicija jer ce sve vise putnika presjedati u Sarajevu a ne u Istambulu. I karte za prekookeanske letove ce biti do 15% jeftinije. @ Pipo imas li ti ista drugo raditi u zivotu nego komentarisati clanke na sa-x-u
Ovo je Dzeko nas dijamant pogurao da kad dolazi u rodni grad u posjet klubu Zelji u kojem je ponikao bude docekan na opremljenom aerodromu :) Svaka cast dijamante , svaka ti dala a ti i ne trazio.
pa ono cudo ne vrijedi sve skupa toliko. sramota je ono nazvati aerodromom: gate 1, gate 2 ;-))))) sve prazno ;-))))
pa ono cudo ne vrijedi sve skupa toliko. sramota je ono nazvati aerodromom: gate 1, gate 2, gate 3 ;-))))) sve prazno ;-))))