Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za tuzlanski aerodrom i Wizzair. Ovo je vrlo dobra cifra za početak operacija. Next milestone- pola miliona putnika.
Rade ljudi,nije ko naši uhljebi što su na lizingu držali 1 avion a dubioza 15 miliona.
Nisam imala pojma da Tuzla ima aerodrom, znači jedan solidan grad :)
Aerodrom je u Tuzli, kao što je Olovo u Sarajevu. Pripremi se da platiš taksistima 20 eura do Tuzle.
@JizzAir znači tako dobar? ne znam ništa ni o jednom ni o drugom aerodromu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
halo mrmoti iz tz kantona, nemoj da se zalite i kukate kako vas sarajlije odrase, kako nema za vas ni dinara, kad sva ova vasa sda-ovska govna upravo prave haos u sarajevu i preuzimaju svaku mogucu firmu, nekretninu, itd naravno bez ikakvih referenci...da, da, bas ti vasi iz tz kantona...
Čitajući komentare može se zaključiti da Bošnje imaju kompleks niže vrijednosti smatraju da ne zaslužuju da im let krene u zakazano vrijeme, koliko god platili, nego da treba da čekaju.
Nije ni čudo što se iz RS-a dosjetili da logorašima traže naplatu za boravak u logorima, kad su skontali da Bošnju ne jaše samo onaj ko neće.
Bošnje treba da sjede na skučenim sjedištima i da trpe, prema Bošnjama se ne treba ponašati kao prema ljudima... eto to se iz komentara može zaključiti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Idioti bude putnike i vuku za rukav, da kupe ustajale sendviče, pokvarene čipsove i smrdljive parfeme. A čak i djeci su njihova sjedišta premala i preuska. Ukoliko ste mazohisti, onda je ova kompanija pravi izbor za vas.
Po tvom komentaru se da zakljuciti da ti bas i ne putujes!!!
Najkraći opis za ove je "Leteća rasklimana pijaca".
Mogli ste izdvojit makar po marku da sredite ono ruglo od cekaonice,bolja je bila stara bisttricka zelj .cekaonica
S ovom kompanijom putuju samo oni koji moraju. Nivo usluge bolji na Arizoni. Njihove stjuardese - namrgođene leteće konobarice, koje niko drugi neće.
Ti ili si glup, ili se nikad nisi vozio wizzairom.
@whey najobičniji bot
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znam sjecam se ....Letio sam sa njim iz Dortmunda -do Tutle i nazad...!Sta reci Wizz ....je wicc...!
Zanimljivo kako se neobjektivno izvještava o ovim neprofesionalnim pijačarima, koji putnike tretiraju kao vreće krompira.
Hoćeš i muzičku za 20€
A možda da samo let ne kasni 8 sati, pa nakon toga, umjesto u Tuzlu, sleti u Beograd, gdje se 3 sata čeka na autobus. Pa da onda iz tog autobusa istovare putnike u 4 ujutro, ispred zatvorenog aerodroma, na minus 9 stepeni?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svaka cast
A Banja Luka kompletnu vladu Srbije i nekoliko tona mesa za Tursku
Sarajevo 770.000, Tuzla 270.000, Mostar 100.000, Banja Luka ....??
banjalučki aerodrom je udaljen dva sata vožnje od zagrebačkog a tri sata od beogradskog, što znači da strateški nije bitan. osim toga, banja luka ima zgodniju poziciju i dobro je saobraćajno povezana sa evropom. za tri sata vožnje banjalučanin je već u gracu, a sarajlija tek oko doboja.