Poslovno-tehnološka konferencija
0
Vrijeme je za Microsoft NetWork 3
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba bjezati od M$-a. Ja sam se razrahatio od kad sam na linuxu :). Nema baja, sve je na dohvat ruke, puno sigurniji ... @Linuxer Linux nije jeftiniji, linux je besplatan ;)
http://www.linuxzasve.com/munchen-je-bez-problema-pobio-rezultate-hp-ove-studije
Hahaha, šta oni to imaju pedstaviti na konferenciji... Linux 4 ever, i zao što je bolji i zato što je jeftiniji, samo treba odabrati pravu distribuciju ;)
@sssdd mislis sssd? :)
@sssdd Nazalost Njemacko ministarstvo vanjskih poslova koje je bilo na Linuxu prelazi na Windows zahvaljuci g. Merkel. A linux je uveo Joshka Fisher iz zelenih. Na kraju cemo tek uvidjeti koliko stete pravi Microsoft. Pa jeste li vidjeli novi office?? Novi Win 8?
Koja je svrha to u Banji Vrucici. Ma bravo microsoft. Ali zanimljivo je koliko su platili poreza na donacije 0. Ko fol poklanjaju srednjim skolama i fakultetima office i windowse. Hahahaha. Velika je to mucka. Ali polako sredicmo mi prevarante, kao u njemackoj. Gdje je sva drzavna administracija na linuxu, ne zato sto je bolji nego so je jeftiniji.
Microsoft polako ali sigurno postaje gori od Apple-a po limitaciji i prava usera.
Vrijeme je za HEPEEEEEEEK !