Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@TAS Osim što si radiou u TAS-u imaš istetovirano VW na gujici. Jedle? Nisi fan, nako samo informativno da se zna da si radio u TAS-u. Hebo te TAS i VW. Isto smeće. Manite mi priče o različitim tržištima i standardima. Prodaju nam svi mooda za bubrege. Hebo vas VW. Eto vam ga sad.
Modeli koji su izradjeni u Meksiku izvoze se u Kanadu i USA,a ovi iz Brazila,u glavnom,ostaju u Lat.Americi.Nesto dodje i u Evropu. Fabrika u Meksiku (Puebla) je vrlo moderna fabrika i zaposljava vise od 10000 radnika.Kontola kvaliteta je njemacka. Povlacene vozila iz neke serije je normalna pojava i obicno je preventivnog karaktera.O njoj se pise samo onda kada to potencira konkurencija. Razlog za povlacenje ovih 20000 VW vozila je podmazivanje lezajeva na zadnjoj osovini.Ta zadnja osovina se prije rata radila u TAS-u (3200 zad.osovina dnevno). Sada taj dio radi VW u Juzno-Africkoj Republici. P.S. Ovo su cinjenice i ne reklamiram VW iako sam prije rata radio u TAS-u.
Salji ga vamo i sa greskom
zastava je najbolja ccccccc :-(((
kako je sve ovo naivno, nema sanse da je ovo slucajnost!!!!!!!!!!
povlacim vam se ja po materi,,ko vas je-be vise sa ovim info
VW??? Je li to onaj proizvođač što ga Bosanci slave kao najbolji na svijetu?
nabijem vas sa-x
Kako je samo ovo naivno stavljanje u istu ravan problema koje toyota ima...missslim Gol je VW vozilo u klasi dacie...namijenjeno nizem stalezu u latinskoj americi...dobro ista radi na njemu kako treba http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/52/VW_Gol_Plus.jpg
pa zar da se ovo desi vw ccc...