Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gospodo iz MMF-a što ne date svom čovjeku taj novac pa vidite, da je to DRŽAVICA!!!!
SRBIN@ Po prvi put da si upravu.Nisi nista mogao pametnije reci.
Ole oleole ole... SVI SMO MI NJIMA ISTI. Mi smo njima tamna strana Balkana. A kad mi sami ovo skontamo, onda cemo ici fino svi u svoje crkve i dzamije, a imati vlast koja upravlja zemljom a ne vjerom.
PItajte ove u FBiH ! Oni su zaprdili sa 1 000 000 000 Alahovih boraca na budzetu... Ja mislio njima dovoljan Allah, kad ono oni hoce pare... Mi u RS smo ispunili uslove za kredit , a sto BiH nece dobiti kredit to pitajte ove u Federaciji...
J,,,ebem srpsku i srbsku
drugi.jeeeee
prvi. jupi