Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Republika Srpska dokazuje svoju snagu i moc svakog dana za razliku od Sarajeva koji je jedan od najprljavijih gradova u Evropi. Nezavisna RS+Glamoc,Grahovo,Drvar!!!!!!!!!!!!!!!! buduca SRPSKA drzava
ovo na slici nije TE Ugljevik. Je li tesko naci normalnu sliku??
ovog Srbina za predsjenika! Covjece, ko si ti? Stipe Mesic? Izgledas sposoban kao on...
@xzpx Pazi meni nije bitno ko je zasluzan bito je da pare legnu i to ne kao humanitara vec u prave projekte ! Pogotovo mi je drago sto su Japanci u pitanju, jer kod njih nema zjebancije vec samo precizno ! Koliko, kad, gdje koji su rokovi !
sad ce dodik poceti kako je on za ovo zasluzan...Japanci 100% ne znaju niti da je BiH podjeljena koliko jeste...
90 miliona u RS fino, fino...