Komentari (250)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
AHAAAA,STA CEMO SAD OVCE ??? I DALJE BLEJANJE AA ??? MEHEEE MEHHEEEEEEEEE MEEEEEEEEEEE
pa i treba ukinuti regres i minuli rad, dosta je navođenja na mlin budžetskoj kasti, toga više nema
Novalić je poslodavac u TMD-u Gradačac i koristi ovu funkciju da obezbjedi sebi robove kada ne bude premijer. Seljačina beskrupulozna.
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Ukinite i plate pizda vam materina. Možemo mi i đabe da radimo.
minimalno 30% robova i radi bez plate jer vjeruju u onu "biće je'nom"
Jedemo demokratiju, pijemo prava, oblače nas slobodni izbori, račune plaćamo referendumima, na odmor nas vode međuentitetski dogovori....a političarima rude, sirovine, šume, vode, budžet, lova, nekretnine, automobili.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mmf , papci i krkani vam kroje život
Kad Novalic bude imao topli obrok 6KM onda neka bude I moj 6KM...
Mislio sam da goreg premijera od Brankovaća neće biti,kad ono-iznenađenje
pardon ,Msje Br(AvA)ankovića
ZNACI ODGOVORNO TVRDIM AKO OVO USVOJE...SAMOSPALJIVANJE
Slazem se...hoce da propisu manja prava od zakona...jos kad arapi zasjednu ko gazde...pisat ce po radniku a on ce vikat fala gazda...a sirotinje ce uvijek biti, zbog mentalnog sklopa...djaba
Nista svi cemo volontirati
NARODE USTAJMO IDEMO IM JEBAT SVE PO SPISKU, NE DAJTE DA MANIPULISU SA NAMA, ZNATE SVI ZA STA STE SE BORILI !
JEBEM LI VAM DJECU LOPOVSKU-MAFIJAŠKU TREBA UKINUT I VAZDUH KOJI DIŠEMO MATER VAM JEBEM.
Ja sam uvijek zelio da dođu neke druge sile da nam vode drzavu i konto da ce bit bolje al sad sam siguran da nam te druge sile vec vode drzavu jos od smrti Tileta. Radim tesko i posteno i ponajvise u svojoj firmi al sve mi se vise cini da dzaba radim i da ce doc dan kad ce bit jasno da nisam nista za citav zivot zaradio. Nemojte ni srat vise ni po ovoj nasoj vladi ni po sindikatima jer oni ne mogu nista. Niko se ne moze oduprijet mmfu. Ovo je mirni haos i uskoro ce svugdje bit ko u Bosni i gore.
Mamu vam jebem ja plate nemam 3 mjeseca !! Gorit ce te sve vam pohlepno jebem
a ne kazazes da se jedino kod nas iz buđeta se finansiraju stranke. svugdje je to donatorki!!!! familiju ti frljavu ebem u us
Jedino rijesenje je da smanjis sebi a ako ipak smanjis radnicima fataj se pasosa.
bmk
kmeeeeee kmeeeeee kmeeeeee
Jebem ja vladi federacije mrtve !
Vlasti su kredite MMF dizali da bi placali regrese i tople obroke kao i velike plate budzetskim korisnicima, onda red bi bio da oni i vracaju te kredite,a za sva ova smanjenja , pa to i nije neki problem, treba ukinuti i topli obrok skroz, to nema nigdje u evropi, svi od kuce nose da jedu, treba ukinuti i minuli rad ni toga nema, treba ukinuti i prevoz, zamisli granicna policija za prevoz mjesecno dobije novcani iznos jedne minimalne penzije, ali zato minimalna plata treba da bude 800 KM
Nije kriv zaposlenik koji je radio za 410, već su krivi parlamentarci i ostali nivoi vlasti koji su imali topli 16, plate četiri pet hiljada, plaćen odvojen život malo vise nego sto država može da priusti, pa bijeli hljeb, pa ogromna financiranja stranaka. To je dovelo državu do kolapsa, e SAD opet po najnižim platama treba udariti, jest briga parlamentarce koliki im je topli, i nek je tri marke oni se mogu u njihovim kafeterijama najesti za tri marke.