Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koristi se zadnja prilika da se svoji uhljebe dok se nije promijenila vlada. Djaba vam sve, ostacete upamceni kao najgora, najnesposobnija i vlada sacinjena od izdajica i najgorih ljudi.
@akuzativ ti stvarno mislis da ce se prosjecan sdaovac javiti na konkurs za vatrogasca...oni su svoje uhljebili do petog koljena a ovi programi su samo za "raju s biroa"
Samozapošljavanje nezposlenih osoba ??? Nestranačkih , garant !
zivis u stanu, nemas ni kvadrata zemlje negdje oko Sa i oni ti ponude staklenik da sadis krastavice i patlidzan
Pranje novca uzetog kroz namete i poreze, programi za vatrogasce i medicinare služe za dotiranje novca uhljebima, VSS zapošljavanje i 10000 KM godišnje za talove po IT firmama, samozapošljavanje služi za dptiranje sitnih stranačkih obrta, uglavnom nečijih žena. Svi programi isto imaju pretrpane liste pa se često namješta i moljaka onog ko upravlja da im se "namjesti" davanje poticaja čak i kad ih ispunjavaju. Već viđeno isto stanje od 1990 naovamo!
Da vas obavijestim dragi "novinari" da će se isti programi implementirati u cijeloj Federaciji...al izgleda vas slabo šta zanima dalje od Semizovca.
Meni nije jasno jedno - zašto hvale sami sebe što rade svoj posao, sa javnim novcem, kao da su napravili podvig. Čuj oni 'ispunili obećanje'?! Svi bi mi u životu ispunili mnoga data obećanja da nam neko to iznfinansira.
pa zar nije korona kao srusila ekonomiju? otkud sad pare za uposljavanje? :D
Molim vas neka mi neko objasni ovaj ponisteni konkurs za D.Z, cija su testiranja u toku. Znaci konkurs objavljen u 7 mj, ponisten u 9 mj. A vec od juce' kandidati idu na pismena testiranja, s' tim da pola kandidata nije ni znalo da treba doci na pismeno polaganje jer prije toga nisu telefonski obavjesteni kao sto je to bila praksa do sada (ne koristimo svi internet, pa da mozemo na stranici da provjeravamo),pri tome velikim slovima na stranici D.Z i dalje stoji da je ponisten konkurs.
valjda je i ova sluzba pocela raditi svoj posao, a ne biti samo statisticka sluzba za evidenciju nezaposlenih i udaranje pecata u karton svakih mjesec dana
Pa dokle vise uhljeba...Gdje stanu svi plus oni PAUŠALNI NA UGOVOR O DJELU..TO IMA SAMO TU I NIGDJE VISE.IMAL DJE KAKVE PROIZVODNJE..NA SRECU NECETE DUGO-BANKROT I MOTKE SU PRED VRATIMA...
@gooUser1572083547 Pa pokreni ti firmu u realnom sektoru s boljim uslovima ili neka ove postojeće gazde budu poštenije - zaposlice se djeca i tamo.
fala bakir
Ma odbit ce posao Sarajevski shishari logicno
shishara mishara
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHABAHAHAHAHAH OPLAKAH HAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA....😅🤣👏👏👏👏👏👏👏
aaaaaaaaaaaaa Hahahahaha hahahahahahahja hahahahahahah hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahaha🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😅😅😅😅😅😅😆😆😆😆😆😆😆😆😆🤣😆😅
hahahahaahahahahahahaahahahahahahahahahahahahaahahahahahah a mi i dalje blejimo 🐑🐑🐏🐑🐏🐑🐏🐑🐏🐑🐏🐑🐏🐑🐏🐑🐏🐏🐏