Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
-Stvarno, je li Floriol ulje jestivo ili nije? -Vegafruit konzervirano voće? Ja to nisam vidio, a kupujem samo konzervirano voće jer je ovo sa pijace i rafova trž. centara otrovno. -Od ovih \'\'deset maraka\'\', ja kupujem nivea sapune i Violetu,...Ništa više sa ove liste!
jel floriol ulje jestivo i ako jeste odakle je kapital koji je ulozen u tu firmu..poz
@shhhhhhh Pa vlasnici Coca Cole ako nisi znao su Jevreji ! @Kiki A bitno je da zato vi gurabije proizvodite :) Ono oko nove kad bijease zima, da ne dodje gas morali bi da se ili smrznete ili kupite naftu iz Broda :) Srpsko - Rusku :)))) Toalet rolne su smjesna roba spram naftnih derivata !
kakve veze ima coca-cola sa izraelom hellooooooo
lista je nidje veze
Moj Roki... Nismo mogli provoditi istraživanje u RS-u jer krmeći papci nisu brend.
Violeta nije iz Tomislavgrada nego iz Gruda. Inače Violetini proizvodi su dominantni u BiH ali zauzimaju i u Hrvatskoj 25% tržišta i rastu, u Crnoj Gori i Makedoniji 20% itd.... Violeta je pokušala prošle godine kupiti slovensku Palomu, ali je odustala kada su uvidjeli da ta tvrtka nema budućnosti i da im je tehnologija zastarjela za razliku od moderne grudske tvornice. Evo članka o tome: http://www.poslovni.hr/101670.aspx
violeta nije bosnjacjki proizvod nego hrvatski, tu nema nisto bosnjacko pare idu na racun herceg bosne
Sta ce srbija izvozit, mogu samo cvarke i kavurmu da naprave
ROKI .Tacno je to da je narucreno kao i sve sto se naruci pa i ovaj supljak ..sarajevsko pivo je namjerno zaboravljeno...sto se tice srpskih proizvoda...nisu popularni niti mastoviti ..hrvati imaju mastu kao i kvalitetu ....nasi prizvodi tek dolaze...tako da ce ti cro i slo ostati tek na donjim policama!!
svaka cast za violetu ko kupi onaj guzni papir perfex odmah nek se seli iz bosne violeta je zakon i po kvalitetu i po cijeni svaka cast, sve najbolje
ovome sto pljuje sarajevsko pivo. Nista druga nisu bolja od njega, cak suprotno, a usto je domace. Iskljucivo ga pijem Ti si ocito neki zavidno-ljubomorni psihopata. Pare ne idu u zagreb ili beograd da kupuju metke i nozeve od poreza za iduci rat.
ne vidim sto je violeta vis bosansko-hercegovacka od coca-cole? a usto su imali neprijavljenih par stotina radnika. Takodje niveu ne kupujem jer su na reklami ivan, franjo i sta ti ja znam. Nisam nacionalista ali ne vidim zasto da postujem reklam koja cilja na bh trziste bez iti jednog bosnjaka u njoj. ili je filip bosnjak. mozda marko.
sarajevsko pivo je zakon! a ANALiticar ga voli primit kako mu vec samo ime kaze
analiticaru da ti kajem vako, ja sam svjetski cojek, zivio u tri zemlje i jos toliko kontinenata, al sarajevsko pivo je nesto najbolje sto sam ikad probo....ukratko analiticaru nabijem te na sta mislis sta papak jedan doso ovdje vrijedjat ma kakko bi te sad kroz sake propustio uh