Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Venecuela i mnoge druge zemlje trebale bi prećina na "Opanak" ekonomiju, politiku, sistem kao u BiH,...svakodnevna isključenja vode, tri poglavice, da te bog sačuva.
@jokashmokash Od socijalističke privrede narodi Jugoslavije žive više od 20 godina a ništa nerade. Prodiktivnost se sada ne smije iskazivati jer je negativna.
@jokashmokash po komentarima se vidi neobaviještenost i zatucanost mladog bošnjačko-islamskog čitalačkog bejha kadra! na djelu je "obojena revolucija" u režiji amerike! isto kao i u makedoniji!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Venecuela je inače prva zemlja u svijetu po rezervama nafte, imaju 10% više od drugoplasirane Saudijske Arabije i skoro četiri puta više od Rusije. Venecuela i Norveška su dva jako dobra, drastična primjera kako se prirodni resursi mogu (zlo)upotrijebiti.
Zasto Norveska? Ne, ozbiljno, zanima me.
@Mister G. Vjerovatno je za Norvesku mislio "upotrijebiti" a za Venecuelu "zloupotrijebiti"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad se fabrike pive krenu gasiti bjež odatle, tu se belaj sprema.
ništa nije do njih, socijalista je maduro; ovo je (konačni?) napad od strane obamine amerike na zemlju koja neće da ih sluša...
Tako bogata zemlja naftom, a takav zivot u bijedi...
Pozdrav za Gadafija i za Uga Caveza mi sanjamo o takvima da oslobode nas kaveza !!!
Eh hocete se vi kurchiti
Ko se Rusima tikve sadi....
ovo je nasa buducnost
Citao sam ovdje ranije u komentarima da su ovakvi clanci samo lazi i medijske spekulacije. Kako tamo tece med i mlijeko. A sta je sad? Venecuela je pred krahom. Sjeverna Koreja ce sacekati jos malo. Sa Fidelom Kastrom ce otici i Kubanski socijalizam. Proleteri svih zemalja, izvinite.
@Cova sta to hoces da kazes? Cim se radujes tudjoj nesreci, prije nego to napises javno trebao bi posjetiti psihijatra, jer ti jedino oni mogu pomoci da ne naudis sebi i drugima
Nema to veze sa socijalizmom. Opet Kuba ima bolju zdravstvenu zaštitu od SAD-a. Fazon je korumpirana vlast koja je potrošila pare od nafte ni u šta, kao da će zalihe i svjetske potrebe za naftom trajati zauvijek kad je istina da su one već davno dosegle svoj vrhunac i da je kontinuitet opadanja neminovan. Trebalo je diverzificirati privredu, uvesti više usluga itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
to je taj komunisticki raj i sloboda
Mogao bi biti, ali logično je da vodećim zemljama svijeta nije u cilju da postoji kao takav.
ja sta bi mogo bit, ko i u Yugi sto je bio... Proizveo raspustenu gamad bez ikakvog osjecaja licne odgovornosti. Sklepa 4 razreda srednje, sjedne na klupu u parku, zapali i kaze "nek mi drzava nadje posao". I onda jednom kad se uvali u neku drzavnu firmu, do groba ne izlazi iz iste fotelje, a od 8 radnih sati mozda 2 provede radeci. Na Zapadu nije sve fer, al ne mozes poredit kvalitet zivota i koliko su ljudi savijesniji u svakom pogledu. A ova nasa telad danas su nista do produkt komunizma.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovih što naftu nazvaße crnim zlatom i što su mislili da je nepresušna i nije mi nešto plaho žao. Radit treba gospodo !!!