Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Upravo. Sad će Amerika da ispali 10.000 demokratija u minuti prema njima.
Čudi me da npr Saudijskoj Arabiji nisu uradili isto. Braća Arapi u Saudiji se nisu bunili kad je bombardovan Irak, Jemen, pa čak su i zagovarali da se Iran napadne.
Venecuela ima mnogo nafte..problem je sto je u jako dubokim vodama, plus sto je to nafta s najvim koncentratom katrana..pa je jako skupa njena proizvodnja..zato nisu bas toliko na meti demokratije :)
kod mene kanister od 25l u podrumu, za nedajBoze...
odvrni ga povremeno, hoće se napuhat, a i zna izlapit nakon nekog vremena
E moja 'muriko, Nigerija ima vise nafte od tebe
Nista ta nafta ne znaci ako Obama ne uvede demokratiju na najvisem nivou.
6kf litra benzina u Venecueli. Hah, de mi za 2KM pun tank.
Venecuela i dalje zivi bijedno jer vlada komunizam. Mogli bi bolje od Saudijaca zivjeti da im je prava politika.
A đe je BiH???
imamo i mi u rakovici kod rifeta, procurilo nesto crno u "basci", kad je bo pritku za bOraniju, kazu da je nafta, bio mu je Bakir, obecao donaciju i pomoc za iskom ukop i pokop, te mu dao clansku karticu sda.....
dzaba sva nafta kad ih je s*** socijalizam. Inflacija 615%
Drgeni dziberski
A Norveska?
Venecuelo here i'm a go ... Čuvaj svoje rezerve i budi izolirana. Nacionalizuj banke i radi šta hooš. Al nećeš dokle hooš.
Dzabe im to kad nemaju demokratije ;)
Bilo bi dobro da se Balkan malo ugleda n SAD. Mozda bi imao onda nezaposlenost od 6-7% a ne 20-45% kao danas.
Kako ce se balkan ugledti na sad kad svakih 5 godina ratuju i sruse sve, mrze sve sto nije iz njihove mahale i ne vide dalje od svog nosa ,SFRJ je donekle bila nesto kao SAD ali sjebase ljudi (imala je i boljih stvari zdrastvo,skolstvo ali losijih od sad)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ejs..