Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
eke podijelio narod na foru
SREBRENICA - U crkvi Pokrova presvete Bogorodice u Srebrenici pojavio se lik Isusa Hrista. Njega je u oltaru, na zidu obloženom mermernim pločama, ugledao protonamjesnik Željko Teofilović, poslije liturgije koju je služio povodom Ivanjdana, dana rođenja svetog Jovana Krstitelja. - Kada sam završio svetu liturgiju i podijelio narodu naforu, vratio sam se u oltar i nakon što sam se slučajno okrenuo na tu stranu, jasno sam vidio lik Gospoda Isusa Hrista. U prvi mah nisam mogao da povjerujem te sam pozvao svršenog učenika bogoslovije Nenada Jeremića, koji je potvrdio da to ne vidim samo ja, nego da se lik, na čudesan način, pojavio u ovom hramu - rekao je \"Glasu Srpske\" sveštenik Teofilović
Hristos spase svjet od kletve za nagradu čeka žetve Va Vjek Vjekova AMEN.
Danas, kao nikada pre, hrišćani su pozvani da budu svetlo u duhovnom mraku u kojem se svet nalazi. Danas, više no ikada pre, ovaj grešan svet treba naš uticaj, naše molitve i naše svedočanstvo…”Napred hrišćani”, Svemu ima vreme. Ali vreme, pa i ono najbolje, prolazi! Tako je bilo i tako će biti. Ne dozvoli da te vreme obmanjuje brate Srbine silom nametnute muhamedove vjeroispovijesti.
Upri pogled u raskoš zvezdanog neba, pomisli na veličinu univerzuma, čuda prirode, lepotu zalaska sunca – svuda ćes videti slavu i moć Stvoritelja. Ognji i bure, vetri i kiše, sve na svoj način o Njemu piše Svemu ima vreme. Ali vreme, pa i ono najbolje, prolazi! Tako je bilo i tako će biti. Ne dozvoli da te vreme obmanjuje. Dan za danom, sve će proći, i najduži život kraju ce doći. Ali…. šta posle brate Srbine islamske vjeroispovijesti?!
Kud gođ Srbi hodili, pa se Bogu molili, Svud su dobro stizali i s pesmom se vraćali. Kad se nisu molili, sa puta su shodili, I dugo su lutali i s plačem se vraćali. Sto godj Srbi tvorili pa se Bogu molili svud su srecni bivali i slozno su pjevali kad se nisu voljeli vratove su lomili pa su gorko plakali dusmani se smijali Kad su Srbi zborili pa se Bogu molili Bratski su se slozili, Bracom su se slovili Kad se nisu molili sle su rijeci zborili Zborisali s lupnjavom, vracali se kuknjavom Pomolomo se Braco i mi da se Srbi sloze svi Kud god hodili hodili, sto tvorili tvorili Sto zborili zborili, da bi Boga molili Da ih Bog blagoslovi, svojom djecom oslovi.
Respect za komentar Molim i preklinjem! Mene kao potrošača samo BRINE KVALITET goriva! Po ovoj priči da je smanjen uvoz za 2/3 ispada da većina distributera u BiH, koristi Bosansko Brodskko gorivo. Nedavno je masa pumpi identifikovana sa gorivom lošijeg kvaliteta od propisanog! Samo da bude jasna priča o kvalitetu!
KOSOVO TI JE NEZAVISNO GLUPANE A NE RS
Bravo RS nezavisna
Uvoz naftnih derivata je smanjen za 2/3...75%! Ovo je pozitivna priča za sviju nas i ne zanima me što su spomenuti Rusi, Dodik i RS. Preklinjem sviju koji će ostaviti komentar na ovom tekstu da isti bude pozitivan, sa izrazima nade i optimizma u privredu sviju nas. Hvala vam svima mnogo, hvala zaista.