Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poslovna politika banaka u BiH je kriva za ovo, a to sto se vi vadite na finansiranje terorizma i pranje novaca je druga stvar. Postoji i to naravno, ali je zanemarivo u odnosu na nemogucnost naplate kredita, jer ste vi gospodo u zadnjih 10ak godina davali kredite i sakom i kapom, uz jedan obicni potpis ziranta. Tek sad dolazi do problema, jer kad ne mozete naplatiti, slijedi pljenidba, gdje vi najvise i gubite.
Da ovde postoji i D od države, prvo bi vas sve pohapsili redom! A kasnije bi mi se brinuli oko imaginarnih saveza i nepostojećeg "bratstva i jedinstva" europskih naroda i narodnosti ...
ujesmo se nasekirali u p.m. u potpisu; ministarstvo za proizvodnju ničeg i đe je ba ono nestalo..
Toooooooooo samo tako, treba činiti štetu i uništavati BejHa na sve moguće načine
Bih ves masina nuducnosti
Ma mogu ga pušit 😄
Sad ce pay pal ukinuti transkakcije sa BiH pa sa ebaya nece slati robu.
Kako nece biti na crnoj listi kad imamo islamsko bankarstvo.
Dok god nas politicar bude maho glavomo konj na sve sto dodje iz EU i Amerike.Mi cemo pakovati stvari i trbuhom za kruhom,a oni koji to neznaju koprcace se u ovome smogu. Jedini nam jeizlaz da i mi postavljamo uslove EU,ako zele BiH u uniji moraju da nas tolerisu vise na svom trzistu,ako zele da nam pomognu netrebaju nam slati pomoc i pare.Trebaju potpisati ugovor sa nasim firmama da ce otkupiti sve sto uspiju proizvesti,i eto Baketovih 100 000 radnih mjesta,mozda i vise.
@kraftwerk druze nema politicke volje da se upi sakom od sto i kaze NE Evropskoj Uniji.A ima nacina,treba sa Rusima malo vise surovati kao sto to radi Dodik,sta mislis da i Bakir pocne ici kod Putina i dovoditi Ruske investitore u BiH,iz Evrope bi dolazile sasvim druge poruke.I punomanje uslova a vise ponuda.Oni se ponasaju prema nama kao prema kolonijalnoj Indiji nekada.Mi smo za njih balkanski primitivci.Mozes zavrsiti 3 fakulteta ali njihova srednja skola je vrijednija.
Ima li negdje i nesto a da BiH nije na crnoj listi?politicari, hebem li vam sve vase od a do z.i treba da baci neko napalm na nas i da nestanemo.
u mene računi prazni, ne vjerujem nikom
bosnjacki element
ne znam sto to rade pa vi svakako niste bosanske banke nego ruske, italijanske, austrijske... valjda oni znaju sta im banke kcerke rade... mislim da samo zajebavaju
@kraftwerk Na šta tačno misliš? Kartice sasvim normalno funkcionišu vani.
i to je nesto novo, sami tajkuni drze te banke. gdje imaju ovolika kamatna stopa u evropi kao kod nas, tesko ce te naci. To je znak koliko nas nasa vlast stiti od uljeza. Jedini koji je se na to oglasio u zadnje vrijeme je Dodik, naseg Bakira i nezanima to.
Zahvalite Bakiru i SDA na tome!!!
Nemoj zajebavat..kako to:))
. PRAVO LICE “LIJEPE NJIHOVE”! USTASE DIVLJALE PO ZAGREBU (VIDEO) http://tinyurl.com/jrmjtpe .