Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sve je bolje nego tražiti pravi posao :)
Ma sranje cisto. Registujes se i dobijes anketu sljedeci dan koja nosi 5 bodova i onda ces se dobro nacekati da ti dodje druga. Mada ja opet imam 20 km zaradjeno samo slanjem pozivnica pa eto jedino tako ako vam nije dosadno dosaadjivati raji ili praviti nove profile pa sam sebi slati...
na ovome su pare: paidverts.com/ref/nanson ovo ostalo je sranje.
Moras im dati svaki moguci svoj licni podatak i informaciju. Jedino nisu trazili broj racuna za podizanje novca ali su bili bizu da zatraze. Uzimaju vase podatke i onda ih prodaju.
Registrujes se i trebas ispunjavati ankete, skupiti odredjeni minimalni iznos da bi to mogao unovciti ili zamijeniti za neku nagradu. Medjutim, oni ti nikad ne posalju zadnju anketu da bi postigao taj minimalni iznos. Tako da te u biti iskoriste da ispunjavas ankete, a onda te na kraju otpisu i onda pocnu sa nekim novim. Ne kazem da su i oni takvi, ali vecina ovakvih stranica jeste.
Evo zalijem djugum kafe i ispunjavam dok me ne protjera XD
navali narode!