biznis
2

Učestvujte u MindTake online anketama i osvajajte vrijedne nagrade

Ukoliko želite osvojiti vrijedne nagrade izražavajući svoje mišljenje o različitim proizvodima, trendovima i aktuelnim političkim pitanjima, onda je MindTake Online Panel pravo mjesto za vas.

Kompanija za online istraživanje MindTake, sa sjedištem u Beču, od sada omogućava građanima Bosne i Hercegovine da na jednostavan način osvoje vrijedne nagrade ispunjavajući ankete na web stranici MindTakea.

Sve što trebate uraditi je registrirati se i postati član panela. Na vaš mail zatim će stići upitnik koji trebate popuniti, a na vaš račun će biti uknjižen određeni broj bodova.

Za svaku anketu ispunjenu u cijelosti osvajate bodove. Kada prikupite najmanje 50 bodova dobit ćete vaučer koji možete zamijeniti za određeni proizvod u online prodavnici eKupi.ba.

Bodove također osvajate ukoliko preporučite nove članove, a i prilikom same registracije koja je besplatna.

Kako kaže projekt menadžerica MindTakea, Korana Leljak, korisnici mogu birati kada i koje ankete žele ispuniti.

"Ukoliko se radi o temi o kojoj ne žele davati mišljenje, onda nisu obavezni ispuniti anketu", kaže Leljak.

Ona naglašava da korisnici nemaju nikakvih obaveza te da u svako doba mogu prestati biti član panela ukoliko više ne žele učestvovati u istraživanjima.

Osim što osvajate vrijedne nagrade, ispunjavanjem anketa utjecat ćete na trenutne i buduće trendove te doprinijeti poboljšanju postojećih i razvoju novih proizvoda.

Ako želite na jednostavan i lak način doći do vrijednih nagrada, registrirajte se ovdje, počnite ispunjavati ankete i osvajati bodove.