Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra je ideja Ubera al jbt može ti kao vozač doći neka budala na drogama,luđak i onda ćeš se samo vozat do mrtvačnice jarane,taxi i Gras su sasvim ok i meni ne treba taj Uber...
Ovo je tek početak...
jojjj brate od toliko aplikacija na dunjaluku i firmi, vi se uhvatili u zadnjih par mjeseci za ovaj uber i ne popustate nimalo! jel vam barem daju pare sto ih forsirate, ako je to onda ok a ako ne dosadni ste vise!
Jedna je*ena aplikacija vrijedi vise od BiH. Onda covjek skonta koliko su stanovnici BiH nesposobni za bilo sta.
@dornauszieher Ako te istina boli, onda je to tvoj problem. Kostatacija da je neko Dr. -Ing. nema veze sa misljenjem jedne osobe! Tvoj odgovor na moju poruku svjedoci o jednoj vrsti zavisti i ljubore, a to znaci u 80% slucajeva da si bijeda ili nezdaovoljan svojom pozicijom. Za tvoj jad nisam ja kriv... Sto se tice studenata: da sam Prof. ja bio fer. Nekad sam bio docent - sad sam fer direktor. Ne znam zasto mi to uzimas tako ... Jadno. BUDI COVJEK I VESELI SE NEKOME KAD USPIJE!!! Ja sam bez oca i podrske postao bilo sta. Nauci da cijenis ljudsku borbu!
gras uber alles!!!
patka...........balon
Kakav Uber,Gras zakon.. Zamisli da Gras ima te pare... Iso bih do Dobrinje u space shuttleu
A Guber 70 mul