Dobra vijest za filmofile
0
U Zenici se otvara multipleks kino
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EdoI 09.11.2009. u 19:42 Važno je naglasiti da je sva instalisana oprema, od itisona i sjedišta, do zvučnika i zidnih presvlaka, urađena po trenutnim evropskim standardima, te nabavljena od najboljih proizvođača iz Belgije, Holandije, Italije, tako da će nakon duge pauze Zeničanima pružiti pravi užitak filma, kazao je za \"Dnevni avaz\" Branko Marković, direktor \"Ekrana\" koji djeluje uokviru kompanije \"Tropik film & video\". Upravo zahvaljujući najvećem bh. distributeru filmova novi multipleks će u svom okrilju imati nekoliko evropskih i svjetskih filmskih premijera.
Hram umjetnosti? Hram pornića! Multipleks nema dušu, Zaima...
@Pipo - Ti si moj IDOL hahahahahah :))
Ima puno zvijezda, mogli ste i koji polumjesec okaciti. BIH4EVER
Zaboravih priupitati, zna li neko ima li kino 3D tehniku?
\"izgrađene su tri nove kino dvorane sa 80, 120 i 2000 sjedišta\" ---------------------------------------------------------------- Mali ispravak, nije 2.000 već 200 : )
Zaboravili ste reć da Tropik studio centar biti domaćin premijere \"Avatar\"-a i to dva dana ranije nego u New Yorku i Los Angelesu,strava informacija,to se ne smije propustit...
ovo je super vjest , Samo nemojte o Deen-u više smori lik :)
Heh,glamurozno izgleda...
bitno je da je krenulo.. sarajevo zenica.. idemo ostali ... svaka ccast.. joss jedan pravi potez definitivno ;)
nek su i oni nesto dobili xD
navijaca pjesma neka krene iz Bosne! i Hercegovineeeeeeeeeeeeeeee!!!
Kasnite...:P
Ovako nešto nema ni u Los Angelesu!
Super, drago mi je :))))))) Volim te Bosno i Hercegovino!