Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kome je do pravih turaka on ode u Tursku!
Ovo kao kad sam se sa drustvom u srednjoj zezao da cemo tek 2010 uci u EU... haha koja ironija da necemo ni tada... e toliko mi znaci ovo 2018! :)
\"Federacije BiH kao prepoznatljive turističke destinacije\" ......Po cemu prepoznatljive? Po najvise djamija po stanovniku ili po kvadratnom kilometru ili po jacini ezana?
Koja glupost. Tolike pare baciti u vjetar. Neko je zeljan doci gledati onu prljavstinu i nekulturan narod, jasta radi! Dosta im sto moraju da istrpe onih nekoliko sati koje moraju provesti u tranzitu za Hrvatsku ili Crnu Goru.
u FBIH je rafting na uni potencijal jer se ljudi mogu uvijek iznova vracati i uzivati u aktivnom turizmu...most se vidi jednom i cao...
Loki, glup si, ali malo je reci...
hahahaha! Iako sam lokal patriota, moram se sloziti sa svim sto si napisao. Boli, al istina je takva!