Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bok ljudi
Ma, j... drzavu u kojoj zive TRI NARODA /Nijemci, Francuzi, Italijani/ , a koji se ne glodju izmedju sebe, nego se cijene i postuju, mirno zive i rade i svi se zovu Svajcarcima... Eh, zeljo pusta... da li ce ikada kod nas biti tako?
Ima razlicitih vrsta ipod\'a, ima od 50 eura pa do 400, o kojem se sada radi ??
Ja u Kanadi IPod mogu kupiti za 1.5h posla. Dakle sve je individualno i zavisi sta radis.
Bolje jedna struca u hladovini nego dvije u svici.
hheheeh ma kakva svica nemaju za germe
za plate u svicerskoj stoji da su najvece,al nestoji da je niska stopa poreza.a zivot je jako jako skup.samo zdravstveno osiguranje za jednu osobu 29 god treba izdvojiti 320 fr(400KM) mjesecno.trosoban sta 1500 fr(1900 KM)porez mjesecno 600fr.sad ima i drugih obavezni racuna,tipa el.energ,voda,gas,tv-radio,te jos mnogo toga....znaci ispod 3000 fr mjesecno nema da prodzes.a plata je 5000 fr(keramicar).eh sad hajd hrana ,gorivo,malo vani vikendom,...znate sta ostane...nista!!e kad radis na crno,tu je prava lova...5 mjeseci radis,maznes 25000 i u hladovinu...pozz
Pitaj onog Zoom 66, on zna sve.... ali banirati...
pa kolike su plate idioti jedni glupi ne znate šta pišete