Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...to je bakirovo investiranje...jos turskih proizvoda za uvoz u bih :D
komunjarice, bolje tursko nego vlaško, zaboravljate gdje se nalazite :)
vidi ga sto psuje, sto si nekulturan :)
U mačku piterinu pocrkaće nam ova hrišćanska raja u genocidnoj tvorevini, što od gladi i bijede, što od zavisti i ljubomore, neka neka pjevaćete vi meni svi "Jedna si jedina" bez da iko to traži, samo polahko ;)
Ja mutavog li naroda...Zasluzena titula najgluplji u Europi.Ko crne vrane,a niko feninga u dzepu.Pa umjesto svake pohvale za priliku uvezivanja nase retardirane privrede sa bilo kim svi opalili po kritikama.Bolje neka se organizuje sajam istocne Bosne sa guslama i suhovinom.
Izmedju bosanskih i turskih stvari ne pravim razliku, turska roba sva ima certifikat Halal proizvoda i to mi je najvaznije. Ostalim Bosnjacima isto toplo preporucujum, sve iz Turske je sa Halal certifikatom i to je najbolja preporuka...
pa da je tito čekao na sadaku od amerike rusa i sl . nikad ne bi napravio ono sto jeste . ovaj narod su pokvarile donacije . podsticaji za poljoprivredu i slično, Postali smo društvo neradnika koji samo kukaju i traže gdje šta mogu hajrovati guzovače,svi se nabili u sarajevo a niko neće za motiku, nema pravih domaćina bogatih i vrijednih
pa da je tito čekao na sadaku od amerike rusa i sl . nikad ne bi napravio ono sto jeste . ovaj narod su pokvarile donacije . podsticaji za poljoprivredu i slično, Postali smo društvo neradnika koji samo kukaju i traže gdje šta mogu hajrovati guzovače,svi se nabili u sarajevo a niko neće za motiku, nema pravih domaćina bogatih i vrijednih
kralj erdogan
RADIJE KUPUJEM OD TURAKA NEGO AMERICKO SRANJE SA KOJIM ONI FINANCIRAJU UBIJANJE PALESTINSKE DJECE.ZIVIOMI MOJ KRALJ ERDOGAN KOJI OD STOJECI PISA
i ja pisam stojeci. Gdje meni "zivio kralj!!"?
hahahahahahahahaha evo sve trčim da pogledam ovaj turski sajam, ko li će od ovoga da hajruje, mogu li ti Turci šta konkretno pomoći ali narodu, jadu i bijedi narodu koji umire o gladi i pored penzijice, dosta mi je više vijesti i vijesti ali ni jedna jedina da se čuje da se narodu nešto vidi od toga. Sajam, ne bi li šta kome uvalili-prodali, samo ganjaju njihov interes.
Sajam je svaki dan u svakoj prodavnici
preferiram na Hrvatske i Slovenske proizvode, daleko su najbolji i odgovaraju našim ukusima//
realno gledajući kvalitet naših proizvoda je jako loš, turskih pogotovo, to nikako ne konzumiram, kao čovjek koji je rođen i odrastao u bivšoj državi ostajem kod stanovišta da su slovenački i hrvatski poroizvodi daleko kvalitetniji,Kraš,Podravka,Cedevita,Dukat,Gavrilović,Badel,Ledo,Fruktal,Kras,L.M.,Kolinska, Union, Laško.........itd.
kako cijim ukusima. ako mislis npr. kiki bombone koje su pune svinjske masti onda OK. Jedan Ulker je gigant u odnosu na sve proizvodjace hrane prostoru cijele bivse nam drzave, a da ne spominjem jos Pinar, Banvit, Uludag.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
hoče li biti rolovanih DOOONERA???
u turci lagano ulazu u region. samo im baka ljubi dupe sa onim pozdravom iz visokog na platnu: selam alejkum veliki presjednice.
gdje si reufe kuco stara? :))) yebo te baka u dupe zajedno sa cerom velikim :)))
hanterčino olinjala, mrcino kladioničarska hhahahah (ne kontam svejedno) a za psovku izvini ako sam te uvrijedio, tvoji dubokoumni postovi su me nadahnuli. Selam :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)