Na biroima je najviše žena
0
U RS više od 155.000 nezaposlenih osoba
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Recimo na teritoriji grada Beograda od 1,66 miliona stanovnika, oko 100 000 nezaposlenih je, dok u srpskoj preko 150k nezaposlenih na jedva 1,1/2 miliona, a jos je stanovnistvo dosta starije..brate stanje vam je jako lose..mora nesto da se menja tamo..malo vise energije...investicija...stalno sam tamo..nije losa BL I BN...ali mnogi gradovi su pusti, bez vitalnog stanovnistva...malo je investicija pravih, kao u SRB greenfels, ono pravih fabrika...nazalost i SRB ne obraca previse paznje na svoje 'dete' delom i zbog spostvenih problema a delom i zbog gluposti i nezanteresovanosti politicara...a treba bolja saradnja i sve to..nista ne uticu oni iz Federacije..nebitini su oni za tu saradnju nasu...pozdrav iz Beograda..poslovno sam jednom u nedelji u BL, jednom u BN..ta dva grada jedina imaju neki potencijal...naravno ne smem BL nazalost da stavim ni u rang Novog Sada..vec recimo Podgorice, ali Podgorica ima i aerodrom.dok je BL jedino malo veca..eh da sam ja predsednik ili premijer SRB..
Federacija ima za cijeli milion stanovnika više od šumske.
@w To je zato sto federacija ima puno veci broj stanovnika
U komplet BIH je nezaposleno 554,640 od toga u RS 155 000 a šta mislite ovaj ostatak odakle je??? to vam ovaj sajt neće reći ...
Sad ce genocidni vozd laktasenko napravit referendum protiv nezaposlenosti i nece vise genocidni nebeski narod bit nezaposlen sve je to urota svijeta protiv postenog immiroljubivog genocidnog naroda.
Tako je nazalost u citavoj BiH. Neki dan neko stavi sliku na kojoj pise himna BiH "Idi dok si mlad"...
Mi smo bolji dio bih izgurat ce mo na 200000
Samo 155 000? Može to i bolje, idemo na 200 000!