Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta je to sa sveti narod, ništa. Njima u venama tece sveta krv, nafta im i ne treba...ni hrana...ni pare. Žive od mržnje i izmišljenih prića.
Dvije opaske: - Ime naše države je Bosna i Hercegovina. Pominje li se gdje? - G. Mitrović ne mora biti pismen ali ako prenosite njegove riječi u naslovu, povedite računa. \"Litar\" je imenica muškog roda tako da ni u snu ni u kom padežu ne postaje \"litri\" (osim ako nisu u RS izmislili neka nova pravila za padeže). Hvala!
da, samo sto je godinama jeftinije za 15 f po litri nego u federaciji. nije vazno sto nama kradu tih 15 f, vazno je da je i u rs poskupilo. narode, narode....
Boli me racku, sto se mene tice neka im poskupi za 100 KM po litru
Uvijek u naslovu clanka prvo napomenite BiH.
Sto pisete naslov U RS skuplja..,ko da je drzava...,stavite U bh entitetu RS skuplja...