Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Soya proteins `n peanuts in shell Toffu,rice,greens, beans,Ion strong Eat with no suspicion, revelation so tell Advertise&legalise, everybody eat well!
Država je nemoćna da stane u kraj regionalnim lobijima koji djeluju u našoj zemlji. Zakonski očito ne možemo da postignemo ništa, ali na žalost naš narod je po pitanju ovoga totalno neupućen i kao da ih nije briga. Svi zajedno gledamo jako brzi razvoj Hrvatske privrede i pitamo se zašto mi ne idemo naprijed. Pa naravno da ne možemo naprijed kada 90% našeg stanovništva radije kupi proizvode iz Hrvatske nego naše domaće proizvode. Samo bih još dodao da Hrvatska ima približno isti br. stanovnika kao BiH i lako je zaključiti da je BiH tržište plodonosno tlo za njihove investitore, a naš narod bez imalo svijesti i dalje će nastaviti kupovati robu iz Hrvatske i što je najgore većinu novca ćemo ostavljati Konzumu, Mercatoru i ostalim regionalnim igračima, dok naši jadni tržni centri propadaju iz dana u dan. Kriva je država, ali ponajviše pogrešna svijest našeg naroda u BiH....
prosječna cijena 4 KM za kg. Kvalitet nema šta.
popuna informacija glasi: KONZUM doo je uvezao 35 .722 tone, vrijednosti 130 miliona KM,smrznutog mesa sa rokom pakiranja 2004 godina iz Brazila, Argentine. Isto se distribuira, kao svijeze meso u mlp Konzuma( fasirano, teletina, junetina, govedina) Trenutna zaliha u VELPRO centu je 355 tona ( smrznuto duboko ). Isto se mjesa sa svjezim mesom koje dolazi iz PIK-a i tako prodaje kupcima.