Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijasporo pamet u glavu a pare samo za oruzje i to protiv onih ko vas je otjerao u ratu a u miru prekrizio sve osim vasih para. Ni rodbina vas vasa ne voli osim onih pet minuta dok uzmu pare. Ovdje je geslo ima para ima Mujo nema para ima Djovani.
\'\'Zaigrale Bosnje kolo, brze,brze dijasporo, pa zaigraj nase oro, kad ulazis,plati marku, pri izlasku plati dvije, ne bud\' insan od cicije.\'\'
imenik parali naivcina :D
zafalilo vam para za budžete i zapošljavanje kur**ava i famElije sjetili se dijaspore da vam mukom stečenom ušteđevinom napuni 135 budžeta Dijasporo: NE DAJITE NI PARE što im više dajete naša patnja će sve duže trajat, ovako mora jednom puknuti
U Njemackoj dobro ide nasa trahana, kiseli kupus, i nas sudzuk koji se pravi u Austriji. Sezona sudzuka i kiselog kupusa polako prolazi i sad u obzir moze doci samo trahana. Nazalost samo sam to vidio od nasih proizvoda u turskim radnjama kad sam bio zimus u Njemackoj.