Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otpustili 750, a privremeno vratili oko 60 i to je velika vijest o ekonomskom napretku Laktasenkove prcije. Dok ih je palio mrznjom i nacizmom, Laktasenko ih je tako temeljito unistio i opljackao da se nece nikada vise oporaviti. Do kojeg dna ih je dotjerao, ne bi iznenadilo da uskoro povedu kampanju da se banjalucki dio c.e.t.n.i.t.e.t.a prikljuci Unsko-sanskom kantonu, a istocni Bosansko-podrinjskom, bas kao sto pokusavaju svim silama da se nakace na federalni PIO/MIO.
Takav jad i bijeda \" u boljem dijelu BiH\" da ne povjerujes Sta ostade od kosmickih planova privrednog razvoja laktaskog razbojnika, ali neka, ovom jadu nije niko kriv sto hoce da budu narkomani. Da su izabrali drugi put, dobili bi bar po koji milioncic ako nista drugo onda da uzgajaju sljive i jabuke, kao sto je dobio razbojnikov sin.