Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vjwerovatno si imo zabranjenu rijec u tekstu, kao npr: geeeeeej
haha ovo je proslo, al onaj tekst koji je bitan nece... ne mogu da vjerujem
Poruka sarajevo-x-u: popravite ovo sranje sa komentarima, 40min. pokusavam da postavim komentar.
paziite preći 264000 za nakih 6 godina podrazumjeva preko 40000 godišnje što također podrazumjeva dosta auto puta jer nisam mogao ovoliko nabiti samo u bosni tako da znam odlično o čemu pričam.Da se desilo na par Toyota jeste ali na Američkom tržištu nakon 150000 milja pređenih također samo na benzincima sa automatskim mjenjačem a kod nas su 95% dizeli manuelci tako da nema razloga panici i glupim komentarima.Imao sam razna auto raznih proizvođača al jednom Toyota uvijek Toyota.
ma toyota zakon
nemoj baš biti tako siguran, dobro ti čovjek kaže, potrpaj familiju, pa na autoput, opali preko 180 na sati i reci da se osjećaš lagodno. ja se ipak ne bih smjeo kofrčiti, ako mi je auto u kategoriji ovih o kojima se priča, čak i poslije opravke.
...kaže se doškolovanje
ja juce kupio novu toyotu avensis leti brate leti ,,,uvijek toyota
Toyota RAV 4 proizvodnje iza 2005 god. ima ovaj problem... A ti ako si tako siguran, mjenjaj staro za novo i onda cijelu porodicu sve skupa sa punicom provozaj autoputevima. http://www.jutarnji.hr/stravican-poziv-iz-toyotina-lexusa--nemamo-kocnice--molite-za-nas/534995/ btw. nemam ja nista protiv toyote ali imam protiv koorporativnog zataskavanja koje onda oduzima nevine zivote dok se stoka masno bogati.
bravo inžinjeru garant voziš dvicu ja vozim Toyotu Rav 4 2003 godište i prešao sam 264000 nikad niti jedan problem nisam imao al sigurno ti znas bolje
...ali zato ima kvarova u glavama vozaca treba ih sve povuci na doskolovavanje
Lazete ne povlacite 2 miliona automobila na preventivni servis vec na POPRAVAK. Isto tako ako je neko dozivio i na ovom prostoru takvu saobracajnu nesrecu tesko da je mogao ispricati sta mu se dogodilo. Umjesto da se izvinjavate vi petljate i bahatite se. Ma koliko se trudili ipak ce te propasti, na zalost vasih radnika jer je ovo problem star najmanje 5 godina, a dosad ste mogli ispraviti gresku u proizvodnj 100 puta...
Pa naravno kad su svi stari ko grčka, a novi modeli su iz Ruskog tržišta tako da mi inače nemamo blage veze sa ovakvim stvarima.