Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fino je ovako nesto procitati
Jest ovaj direktor zajeban. Svaka mu čast što je stvorio takvu firmu.
Od sada kupujem kod njih citace kartica.
Da su nam sve opštine kao Gračanica, Tešanj, Gradačac sve bi ovo imalo smisla. Ne znam šta je potrebno opštinskim vlastima da im dođe iz G. u G. . Možda smo došli do one tačke kad se više nema šta ukrasti i da je krenulo ka boljem. Jučer čitam Alma Ras otvorila fabriku, danas ovo. Treba tražiti pozitivne primjere jer od crnjaka neće nam ništa bolje biti. Znam mnogi će reči, to su slabo plačena radna mjesta, poslodavci izrabljuju radnike i slične stvari . Nažalost dosta toga je tako ali normalno je da poslodavci izrabljuju radnike jer 500.000 ljudi u ovoj zemlji nema posla i radilo bi pod bilo kakvim uslovima. Zbog toga je važno svako radno mjesto kako zbog onih što ne rade tako i zbog onih koji rade jer če se smanjiti pritisak na njihova radna mjesta. Pomozimo jedni drugima tako što ćemo cijeniti jedne druge i nastojati da što više kupujemo naše proizvode. Podržimo firme koje su socijalno odgovorne. Nema nam druge. Vrijeme je da se dignemo i otresemo prašinu. (patetično ali moramo)
Prosto za nepovjerovat,ah,ko ce drugi nego gracanlije,nece banovici sigurno,leglo sda bagre.
Eto te neke pametne kartice mi se u komšiluku prave, a ja još ne znam šta su.
Svaka cast samo naprijed
mi smo im radili reklamu, extra firma https://www.facebook.com/photo.php?fbid=106261836391088&l=06f39d1a34
UZNEMIRUJUĆE::: Italija: Imigrant iz Obale Bjelokosti optužen za ubojstvo dvoje staraca na Siciliji--- PREREZAO VRAT ITALIJANU !! KLIX I DRUGI --- NIKO OD NJIH NIJE PRENIO OVU VIJEST !!!!!!! IZVOR:: http://www.italianinsider.i t/?q=node/3174 Posjetite::: http://pandora.kreativisti.org facebook stranica :: https://www.facebook.com/pandora.hr
Znaci samo strucnjaci.Hajd barem toga ne fali u BiH :D
bolje su Dojcland sim kartice , pametnije :) bolja baterija;)
Danas sve same dobre vijesti