Komentari (181)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..ustanes ujutroi umjesto neba, zelenila, prirode, vidis komsiju sprat nize kako se napreze na solji
Ove Tibra zgrade su na području opštine Ilidža. Kakve veze Hadžić ima s tim? Nemoj misliti da ga branim.
@Eaglex Samo na Stupu i u Kini.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Smece od gradnje zato i jeste jeftino Bolje kupiti stan star 50 godina pa ga renovirati
nađi mi stan koji ce te kostati sa renoviranjem 1500KM/m2. Porediti materijale stare 50 godina i danasnje moze samo neko ogranicen kao ti.
@dir.preduzeca ogranicen ti je onaj ko te napravio Ja kupio dva stana na Grbavici jedan za 1150 km/m2 a drugi za 1250km/m2 Renoviranje dodje 400km/2 SVE NOVO KVALITETNO A NE SMECE KOJE PRAVE po Stupu i Barama Debilcino zgrade na Grbavici od CIGLE iste one koju su 20 slepera odvezli talijani sa Marin Dvora i osalih dijelova grada Debilcino vanjski zidovi debeli 30-40cm od duple cigle
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Ovo je sve pranje para. Njima nije interes da ovdje previse zrade nego da operu pare. Nacelnici daju dozvolu na 8 spratova pa onda povecaju na 13 neka logika ima valjda u zakonu jer to svi tako sad rade. Mi cemo 2018 imati par hiljada praznih stanova koje nece investitori prodavati za nize pare samo zato sto imaju gotocinu u svojim dzepovima a koju drzava nece da iskontrolise. No puci ce i ovaj balon pa sve po nasim ledjima izazvati kakvu krizu banaka il sta ja znam. No cijene stanova su previsoke i realna cijena ove vrste novogradnje gdje ti komsija skoro sjedi u dnevnom boravku kad prica iz svog stana kostaju u drugim drzavama oko 500 EUR. No jbg dosli arapi puni para pa su sad malo smenuli trziste pa svi kontaju da mogu dizati. Polako bit ce vrijeme i spustanja
Zgrade se samo grade a niko ne kupuje...sve je to licni interes ako iko normalan ima pare prije ce kucu izgraditi bilo kakvu nego u stanu zivjeti.
To mozda u sarajevu tolisne cijene, u Tesnju u gradu novogradnja 1600. Mislila sam da oni koji su ih napravili nisu normalni dok nisu pukli kao keks, onda sam vidjela da niko nije normalan!
Veca - manja.
ovdje se svi svezali tibre, a rijec o novogradnji u bih :-) 410 i nije neka brojka.
...hebo te novogradnja...............sve, navratnanos.....najjeftiniji materijali.....tjeskoba... al' ne'a veze..jes jeftino.ba ;-))))))
Interesantno je kako temu o Tibra gradnji u 95% slučajeva komentarišu likovi koji marke u džepu nemaju, roditelji im džeparac ostavljaju već tri decenije, ujutro kad na posao krenu, ili u još gorem slučaju, uzimaju im od penzije cenera da mogu klošariti, a o mogućnosti da sami sebi kupe stan, suludo je i pomišljati. Gospodo, po vama je preko 2500 stanokupaca, koji za razliku od vas mogu sebi priuštiti da kupe stan, bolesno, retardirano, seljasto, zatucano, neškolovano. SMIJEŠNO
Nije bolesno, retardirano, seljasto, zatucano, neškolovano, nego previše siromašno da bi si nešto što nije tibra. Tibra je urbicid i sramota lokalne vlasti je što ono postoji.
da bi si uzeli*
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad je prva tibra napravljena nije bilo stana ispod 1700km za m2.Covjek da za 50m2 85000.Cifra je to.I onda nastaju problemi..Parking,turci,papci koji koriste stanove kao kupleraj,vlaga na zidovima,nema dijete gdje izvesti,sve je puno auta i smeca..Zivis u loncu,i ne znas ko ti je komsija,svaku noc obijena auta.
Zato nam banke jebase majku sa kamatom!
Al ga seru ovi besposlicari s klixa...svi kao nebi stan u Tibri a niko za kifle nema...mozda je ruzno s vana al stanovi unutra su predobri...ja bas volim gledati konu sprat nize :)
U Kifli su puno skuplji stanovi.
brate gdje u tibri vidio sam ja jednu konu odavde iz bh bauuka
Nezaposlenom cojku je i ovo skupo
Ne kontam sto komentarisu ljudi koji uopste ne zive u Tibri
@Eaglex Ne vidim razlog zbog kojeg me vrijeđaš, nisam se tebi ni obratio. Ali eto vidi se po vokabularu ko si i šta si, tako da nema potrebe da se zamaram s tobom. Lijep pozdrav.
@Eaglex naucio si novu rijec - URBICID koju koristis u svakom komentaru,de ba ohani malo. posalji nam slike stana gdje ti zivis :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zivim u tibri 2 godine vec nema steka na predulazima ,zapisani i isparani liftovi kad parkiram iz lokala vrebaju klosari da razbiju staklo da izvade kastofon turci kojima su stanovi izdati bacaju smece pored vrata itd itd
Parkinga ni za lijeka, za upisati dijete u skolu ili vrtic mozes mahati usima, prateca infrastruktura nula..i ne bilo jeftino..
snalo, gdje u Sarajevu ima parking, a vrtica5_6 na100 kvadrata. pogledaj malo bolje.
Mnogo je onih koji su kupovali stanove radi preprodaje, a sad ih nude ispod cijene da vrate pare. Ko ce kupiti stan gdje ce ga komsija gledati po vazdan, gdje nemas ni parka da izadjes sa djetetom, gdje nemas parkinga .... Kupis brate stan na AP, Dobrinja, Cengic Vila .... ulozis par hiljada i dobices stan bolji nego i u jednoj novogradnji.
like za tebe