Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko kad većina tanka za cenera...eventualno početkom mjeseca za cvaju
Kume ja za cenera sa mojom G klasom ne mogu stići ni do Švrakinog s Otoke sestre mi
Na relaciji Gornji Vakuf - Novi Travnik nije dostupan ni asfalt, kakva bolan benzinska!?
Misle na put preko Bugojna i Rostova, a cesta Gornji Vakuf - Novi Travnik bi trebala biti ove godine koliko znam.
Ratni profiteri obogatili su se na visoko tarifnim robama, odnosno s roba gdje je veliko učešće poreza, kao gorivo, cigarete i alkohol. Profit se sastojao od utaje poreza a ne od trgovačkih marži.
znam extra, baš extra lokaciju za benzinsku pumpu. Puno saobraćaja non stop a ljudi putuju i po 20kilometara do najbliže benzinske.
Kod nas se u Bosni samo benzinske i tržni centri grade. Ko će točiti i kupovati kad ode ovaj narod iz države ?
A koja je to oblast kod nas uređena? Pumpe prave privatnici gdje oni žele a ne gdje bi bilo logično. Međutim da ih ima previše ima ne znam tačan broj ali mislim dx na relaciji Doboj - Tuzla ima oko 50 pumpi na 55 km?!?!?
Za 100 eura pun..taman do Njemačke
@FareRukfas1979 100 litara do centralne njemacke, ne sto eura.
U Živinicama jedno 15 u "gradu" ima. Nurkić Benz je najjači. Tačno na raskrsnici, kad idem sa Zlaće spominjem arhitekti i urbanistima i mrtvo i živo.
ebeš pumpu na kojoj sam ne točiš gorivo..nego cekas levata da izadje
Samo?????
Nudi se samo razrijeđeno
U Bihacu ima cca 20 pumpi, u Dubrovniku 1.
@nobodyDD dvije su za aute i jedna za brodove, ali i to je malo u odnosu na to da ih više ima u Ljubuškom u jednoj ulici
Broj benziskih pumpi je prevelik,to samo govori da je prodaja goriva unosan biznis odnosno velika kolicina goriva se prodaje bez ikakvih uvoznih papira.A da o kvalitetu i ne pricamo.
Nije mi bas jasno na koju cestu misle izmedju Gornjeg Vakufa i Novog Travnika. Koliko znam mora se ici na Bugojno, a tamo ima pumpi... Nije valjda da misle na onu sumsku makadamsku cestu preko planine?!
SUD UTVRDIO: Nalaz Ševala Kovačevića u slučaju smrti Dženana Memića nestručan, nelogičan i neprihvatljiv !!! HALO KLIX !!! ZAŠTO daje medijski PROSTOR FALSIFIKATORU i NESTUČNOJ OSOBI ???
U Travniku rade pumpe sto lazete