Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAko će kelneri servirati u tom restoranu: Beckendom ili forhendom ??
ponovo ce banja luka nasa bit kao prije 560god sad pa za jos 50god
Mjesto je dalo dusu za odmor, a sam naziv mjesta ne treba da smeta. Svi pravi i banjalucani kazu sehitluci kao i sarajlije za principov most. Neka imena mjesta, bez obzira koliko ih vladajuca klika mjenjala ostaju ona stara. Meni je isto tako uzasno mjenjanje imena gradova, ulica u bilo kojem entitetu. Nije mi jasno zasto to rade.
restoran je gotivan ,samo sto ce smrdi i tu praviti sranja.al dobro poslacemo nim zavoja iz48'
Da diwno samo se pitam ko ce ih posjecivati kad Mile i kompanija dovrse kompletnu pljacku entiteta...
Kakva su ovo s.ranja
...Kriminal... PRIVATIZOVANJE državnog, entitetskog izletišta...
familija je demantovala da je ovaj objekat njihov projekat ! Tako da je samo markentiška fora !
Gdje demantovala na sajtu Maoca Turs gdje se putuje samo u pravcu ISILa.
Pa i ne spominje se da je njihovo, njihova je franšiza. Inače, objekat je u vlasništvu Gordane Tešanović, direktorice Doma zdravlja koji je u minusu gomilu miliona maraka...vjerujem da je sve legalno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dabogda propo za mjesec
Libo me racku za restoran i za doticnog gospodina koji ga je otvorio.....
@drinsky Ja se tebi mame na***!
Fuj
joj balije pocrkase od muke.. :'-D Najgore u svemu ovome je sto su i sami svjesni da BiH kao drzava ne postoji,a pogotovo nemaju uticaj u RS,a ovakvi clanci im jos i dodatne dokaze pruzaju :D Gospoda iz klixa trebaju razmisliti kako ovakvi clanci mogu ostaviti posljedice po mentalno zdravlje brace mosnjaka prije nego sto ih objave :D Kako ce biti lijepa atmosfera u restoranu,Novak pobjedjuje,a unutra se proslavlja uz cetnicke pjesme,ljepota :D Eto da ne kazete da smo lose komsije mi sve mosnjakr pozivamo na slavlje :'-D
Bosnjaci ne znaju šta će od ljubomore, sad će i Nole postati četnik zbog ovog restorana u RS.
Kad idem u Bijeljinu obavezno stanem na Banj Brdo i peesam. Nekad je bilo srpsko sada je nase.
Brda i govana.
Zamisli kad njima dođu reket naplaćivati. :D ---------- Napomena: Ovaj komentar ima i humanitarni značaj. Korisnik Dunga a.k.a. Pretorijanac će na njega ostaviti Unlike jer mu je to jedini način zabave u životu. Dođe tako svako malo i klika redom Unlike na porukama, bolesni komad govneta. :D ----------
Super, taman kad narod ide na šehitluke da imaju gdje fino s.r.a.t i oprat guzicu.
Nema poturica vise a oni i flasice jos jedini koriste u svjetu.
Ne placa porez majci srbiji, pa se nakupilo kesa..