Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja Turska prodavala građevinski materijal za izgradnju novih Izrajelskih naselja na otetoj zemlji od Palestinaca!? To je brat Erdogan!?
Živio Erdogan i Gundogan i Sandokan.
i lebron james
Erdo trebo si davno prije nego sto si izgubio izbore ovo uraditi, sad bi bio pobjednik a ne Kemalisti...
slazem se tebra moj da se kasno i prekasno sjetio al bolje ikad nego nikad
E cuj pravne posljedice ,pa otkud pravo Izraelu da ubija sve redom muslimanski svijet u Palestini i progoni
Muslimani ko dlake.
Jos da im hoce zatvoriti plin onda bi to nesto i postiglo
Ne provaljujte se, eto sad ce bas da grade usred rata
ocete da kazete da turcin izgradio izrael, o kakvom islamu i ljudstvu mi ovdje pricamo
Procerat i Amira
Isto kao sto su Rusiju pogodile sankcije a svi ispod stola nastavili da trguju s Rusima i Rusija sad jaca nego prije pocetka agresije
@haeu3749plknbv baš je Rusija sad jaka, gledam evo danas sve Ruski proizvodi u tržnim centrima. Sve živo proizvode a top kvalitet. Kontam da uzmem ovu novu električnu Ladu Nivu, kažu ima bolju opremu i 1000 km veći range od Tesle, još dobiješ gratis i novi ruski smartphone koji je u rangu nadolazećeg iPhone-a 16 pro ultra max
Šta su radili do sada, Llahu dragi. Ta Turska je baš licemjerna.
Izgubio izbore i sad udaraju zabrane neke, ne zato što mu je žao palestinaca, već da dobije predsjedničke izbore za 2godine. Prozirno.
Drugim rijecima, Turska jeftinim gradjevinskim materijalom vec godinama podrzava otimacinu palestinske zemlje i gradnju doseljenickih naselja. A onda licemjerni Brko organizuju miting podrske da zamaze oci Turcima. Jadno do bola, tako ce sutra izdati i Bosnjake.
Samo biznis, nema danas bratstva druže.
Samo po džepu,mamu im cionisti....
Erdogan izgubio izbore jer je narod saznaomda prodaje Izraelu bombe i naftu pa se sad vadi