Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ozbiljno razmišljam o preseljenju u istanbul. Zenica mi je mala a Sarajevo baš i nije perspektiva. Završio sam mašinstvo jel neko zna jel teško dobit papire i nać posao. Govorim tečno engleski?
hehehee al sirotinjski g.enocidasi vlasi laju:)Turska!!:))
Sad kad opletu sr.at domaći muj.avci. Da bogdo hoće svi otić na bauštelu u majčicu Tur.sku kad je sve tako naj, al jok. Sjede ovdje mjesto da idu dole u \"prosperitet\"
Turska ekonomija je vrlo jaka.Imaju dobar i kvalitetan proizvod. Tekstilna industrija im je na zavidnom nivou.Odjeca im je prvog kvaliteta i vrlo moderna.Imaju i jaku prehranmbenu industriju, ..sitne sireve,kajmake,margarine,maslinovo ulje,mesne proizvode itd-sve im je prva liga.Imaju mnogo fabrika Elektroindustrije,svi su im proizvodi po licencama Evropskih firmi.Turizam im je jaci no u grckoj. Sada su krenuli i sa filmskom industrijom -tuku sve Mediteranske zemlje sa svojim TV-serijama.Transportna industrija je vrlo jaka. Bosnjaci-dodjite u Tursku zemlju vasih predaka,cekam vas u Adenu juzni dio Turske prema Siriji i Lebanonu. Mashi ! Selam!
Sila od paprika,bakljave, koza i jarica.
Domaci muslici se raduju sto je i Srbija doprinijela rastu ekonomije Turske sa stalnim ljetovanjem srba u Turskoj.
kako se samo ovi domaci muslici raduju... :))) Evo sad ce braca Turci....samo sto nisu