Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
turisticka ponuda za danas setnja bez pancira po sarajevu .XD
Rijesite taxi stand na aerodromu i konkciju aerodrom - grad, pa tek onda pricajte o turizmu. Uz svo postovanje za nastradale vojnike, ali siguran sam da je vise stete turizmu uradi taj prokleti taxi stand na aerodromu, nego ovaj teroristicki cin u Rajlovcu.
Pa da, oni bi pare od turizma a da nista ne urade kako bi turiste privukli . Cudno im je razmisljanje , ovo malo turista sto dodju , ostanu par sati i pobjegnu , a sto bi i ostajali , sigurnost nula , usluga nula .
A imamo sta i ponuditi, bagere na ulicama koje se krpe 24 sata, a imamo najlosije ceste na planeti, i jos turisti mogu otici negdje u nekakvu buharu popit Brlju, popit degenek, zijanit novcanik, i otic u pm.
Ma jok lose.Prvo culo se za nas a slogan je: Kod nas ste sigurniji nego u Parizu.
ucini mi se da pise teroristicki radnici jbt
Žalosno, a toga će biti sve više jer političari, a posebno iz zločinačke i genocidne tvorevine siju toliku mržnju među građanima BiH tako da možemo svašta očekivati. Sjetimo se samo predstavnika iz zločinačke i genocidne tvorevine koji su na visokim funkcijama i imaju ogromna finansijska primanja, jednostavno kažu da ne priznaju državu BiH kao što su krkan dodok, mladen bosić, mladen ivanić koji obavlja najveću funkciju u državi a istu ne priznaje, otvoreno provociraju muslimanski narod, prijete kojekakvim referendumima što znači da zločinačku i genocidnu tvorevinu treba što prije ukinuti, a one koji ne priznaju državu a istu pljačkaju protjerati da bi država BIH mogla normalno da funkcioniše.
Hvala Bogu pa od Mevlida do danas nije bilo teroristickih napada u BiH, realno !
ma dajte vise. koji bolan turizam? ma vi zivite od onoga sto vam,kao parafiskalni namet, preduzeca moraju uplatiti i nikome ne polazete racune. drzava u drzavi
kakav narod takva drzava Damira Niksica za vrhovnog vodju....
Imamo siroku turisticku i teroristicku ponudu ove zime, svi su dobro dosli!
Vazno je arapima slozit najbolje lokacije i najbolju zemlju u KS,samo da bi se sacica ljudi okoristila...bbi,scc,bristol,ilidza,uskoro ce i holiday inn ..itd.,a sto ce nasa djeca biti njihovi hamali to je najmanje vazno...
I Gavrilo je terorista.
Na ovoj forografi se vidi največi broj turista okupljen oko mjesta teroristčkog napada,i prvog kao takvog privlači naj veči broj turista.O aj novinar je jako mudar ali ne i reakcija konentara.
Otkrili toplu vodu.
Jbo te turista, loshe je za domicilno stanovnistvo zhbljaho mutava, cuj turista :D
turista ako želite ostati bez novčanika ili dobiti batina ..dođite u Šeher.. ako želite vidjeti ljude koji su izdali kralja i slave osvajače dođite u Šeher... ako želite vidjeti zločinca Gavrila koji nam je uništio budučnist dođite u Šeher...