Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast na investiciji. Nadam se da nećete zaboraviti upaliti grijanje. Iskreno duša mi se cijepa kad vidim momke i djevojke od 20 godina promrzlih ruku sa krznenim prslucima u većini Bingo objekata. Ni Amko ne zaostaje, neorobovlasnici
@Cavadiini i prepravljaju rokove zaboravio si napomenuti
pećicu veliku , uglja, velikih klada i ložit na smjene pa će bit u dure
Senade Dzambicu upali grijanje bjednice milijarderski,reumu cu fasovat podrzavajuci domace!!!
Podrzi domace prepravljanje rokove, u Amku me ne bi zacudilo da i vinu istekne rok.
plata je 450 km!alooooooooooo kakvih 600
plata ce im biti ko i nama 450 km a polomis se ko zivotinja.jad i sramota a kada ovako pogledas rekao bi svaka mu cast
eto samo radnici u bingu stoje 8 sati,i samo su tu robovi i promrzli. Pustite suplju pricu svi privatnici gledaju da maksimalno iskoriste radnika,jos da ikako mogu razapeli bi svakog za 500km. svaki dan sam u bingu i svaki dan vidim da je makar jedna radnica napolju sa cigarom u ruci, a radi samo jedna kasa i stvara se bespotrebna guzva. a onaj zastitar se napne kao da je sve njegovo
nekad Merkur, danas Bingo- e to je pozitivna vijest *dignite plate radnicima, nemojte cigančit!
Volim da znam šta kupujem, specijalno svježe voće i povrće. Za sada, jedino u Konzumu (i prije u Mercatoru) imaju napisano porijeklo svakog artikla. Ljutim se na njih što je, recimo, paradajz, u jeku sezone iz Albanije, Turske ili Srbije, ali makar to znam i mogu da odlučim hoću li kupiti.
Ako ovako nastavi,a nadam se da hoće,volio bih da preuzme Konzum u BiH.Nikad ne kupujem u Konzumu iako ponekad moram dalje da idem.Kakav god da je Senad Džambić,bolji je od nekog lika iz Hrvatske.
Bingo da preuzme Konzum? Prije ce bit obrnuto...
otpad kineski se prodaje ..a vi kupujte i dalje "domaće"
Eto ko trebaju nabavljati njemacko i nama bosancima prodavati, sirotinji koja nema veselo ni za kinesko.
za sirotinju smo izmislili parolu "kupujmo.domace", a za bogate smo zaboravili "placajmo domace". ovo je firma koja radnike drzi ko robove, prodavnice su katastrofa, a gusi sve druge privrednike. za 10 godina ako jos bude poslovao, on ce drzati hitnu pomoc i zavod zdravstva.
Samo nek se Binga...
Pa i te centre grade previsoko. Griju plafone gore visine 15 metara. Cemu ta visina nisam nikad skonto. grijat mogu koliko god hoce bice unutra uvijek hladno. lidl i aldi gradi 3,5 metra visine i nemoras kao eskimo da hodas. Bolje je vise graditi nego radniku vecu platu dati. i nikad necu shvatiti da nam je cijena roba skuplja nego na zapadu a plata radnicima 5 puta manja.
nekako bas jeftino i fušerski izgleda...
zašto te to ćudi....
Jel sta je ovome "Okrutnom", šta to on ovuda baljezga, koji je ovo shizofrenicar!! Pa, zar u Jagomiru dopustaju Internet, teškim psihopatama??
Jel ti treba svima čestitat koji na crno rade i izrabljuju uposlenike. Šta nam je država napravila svaka nam čast čime se dičimo, smao nek se ne puca
koliko neukusa na jednom mjestu
da nije Senada ratnog profitera još bi svi morali kupovati po nekakim piljarama .. ih, da je još kakav rat pa da ima više vakih objekata
@zbrojevka vrijeme brzo leti, dok trepnes sa brda cemo se rokati