biznis
564

Tržni centar Bingo otvorio novo prodajno mjesto na Stupu, u ponudi sve za opremanje doma

Klix.ba
Foto: D. S./Klix.ba
(Foto: Davorin Sekulić/Klix.ba)
Na mjestu nekadašnjeg tržnog centra Merkur u sarajevskom naselju Stup danas je otvoren 180. prodajni centar Bingo.

U ovom Bingu fokus će biti na opremanju doma, tako da se u ponudi nalaze alati, kućanski aparati, bijela tehnika, kao i bogata ponuda namještaja. Osim toga, tu su i odjeli tekstila i obuće za muškarce, žene i djecu.

"Novi prodajni prostor se prostire na 8.000 kvadratnih metara i kupci će u njemu moći pronaći sve što im je potrebno za opremanje doma. Osim hipermarketa, u sklopu centra se nalazi i restoran s bogatom ponudom jela, kafić s igraonicom, a od ranije za ljubitelje sportske opreme imamo Sport Vision outlet. Za danas smo pripremili i nekoliko nagrada za naše vjerne kupce", rekla je Tatjana Paunoski, PR komapnije Bingo.

U prodajnom centru danas su upriličeni posebni popusti na određene artikle, pokloni, kao i nagrade. Na samom ulazu nalazi se kolo sreće, a pravo učešća imaju kupci koji ostvare račun veći od 100 KM.

Novi prodajni centar privukao je odmah veliki broj posjetilaca i kupaca koji su imali priliku i degustirati brojne proizvode domaćih brendova te popiti besplatno kafu i sokove, dok je za mališane bila priređena zabava s maskotama u dječijoj igraoni.

Bitno je istaći da je zaposleno 60 osoba, od kojih je 15 iz bivšeg centra Merkur. Svi su primljeni preko konkursa koji je ranije raspisan. Također, u ovom prodajnom centru će biti zastupljeni i domaći proizvođači namještaja.

Novi prodajni centar nalazi se u ulici Stupska bb, a za kupce je predviđen i besplatan parking.